Ünlü model Burcu Esmersoy'dan 'Serenay Sarıkaya' itirafı!

Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy, oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Bebek'teki evini tutmuştu. Eşi Nazım Akmandil ile tuttuğunu söyleyen Esmersoy, Serenay Sarıkaya'nın evini kiralaması konusuna açıklık getirdi. İşte detaylar...

Ünlü model Burcu Esmersoy'dan 'Serenay Sarıkaya' itirafı!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Habertürk'ün haberine göre, Esmersoy, 'Aile'de 'Devin' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın evini kiralaması konusuna açıklık getirdi.

Ünlü model Burcu Esmersoy'dan 'Serenay Sarıkaya' itirafı! - Resim : 1

"OFİS OLARAK TUTTUM"

Ünlü oyuncu, "Nişantaşı'ndaki ofisimi Etiler'e taşıdım. Çünkü çok fazla trafik oluyordu. Orayı ev olarak değil, ofis olarak tuttum. Eşimle orada yaşamıyoruz. Ancak yazıldığı gibi kiralar söz konusu değil. Tabii ki rakamlar biraz abartılı. Serenay Sarıkaya'ya teşekkür ederim, evi çok temiz tutmuş. Eve benden daha iyi bakıyor diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Ünlü model Burcu Esmersoy'dan 'Serenay Sarıkaya' itirafı! - Resim : 2

"'KOCAM, KOCAM' DİYE DOLAŞIRIM"

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde eşiyle ilgili sosyal medya hesabından yayımladığı "Bu adam benim kocam" şeklindeki eğlenceli video hakkında ise, "Onu aslında eşime atmıştım. Daha sonra çok beğendik ve paylaştık. Normalde de evin içinde hep 'Kocam, kocam' diye dolaşırım" ifadelerini kullandı.

Ünlü model Burcu Esmersoy'dan 'Serenay Sarıkaya' itirafı! - Resim : 3

İsmail Saymaz'ın iddiaları sonrası Ece Ronay sessizliğini bozdu: Kanıtlarsan havlayacağım Armağan Çağlayan AVM çalışanına bağırdı! Icardi ve eşi Wanda Nara 'ay yıldızlı' bileklik taktı Engin Polat namaza başladı