Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti?

DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın aralarında Arda Turan, Emre Çolak, Muslera, Emre Belözoğlu ve Fatih Terim gibi isimleri "yüksek kar oranlı fon" yalanıyla dolandırması gündeme bomba gibi düşmüş, Seçil Erzan hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Son olarak Seçil Erzan'ın tehdit görüntüleri de ortaya çıktı. Erzan'ın tehdit görüntülerini kimin çektiği belli oldu. İşte detaylar...

  • Türkiye'nin konuştuğu ve Aralarında Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu'n bulunduğu futbol dünyasının ünlü isimlerin de yer aldığı 'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığı davasında tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın tehditle çekildiği iddia edilen görüntülerinin kaynağı ortaya çıktı.

Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti? - Resim : 1

  • Halktv.com.tr yazarı Serpil Yılmaz, Erzan’ın gerek savcılıkta, gerekse de 20 Kasım’da yapılan ilk duruşmada verdiği ifadelerde; “Korkuyorum, ismini kesinlikle vermek istemiyorum” dediği kişiyi yazdı.

Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti? - Resim : 2

"MOCI" DİYE HİTAP EDİYORDU

  • Erzan'ın bu kişiyle ilgili verdiği tek ip ucunun Kapalıçarşı’da “tefecilik” yapan biri olduğunu ifade eden Yılmaz, kamuoyuna yansıyan görüntüyü çeken kişinin ise Erzan’ın “Moci” diye hitap ettiği Mojtama Haghani olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti? - Resim : 3

  • Yılmaz'ın yazısının videoyla ilgili bölümü şöyle:

"Haghani ile görüştüm. Haghani söz konusu haberde iddia edildiğinin tersine o videoyu kendisinin çekip polise verdiğini söylüyor.

Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti? - Resim : 4

Ayrıca Kapalıçarşı esnafı değil, ticaretle uğraşan İran asıllı bir iş insanı olduğunu ve 18 yıldır Türkiye’de yaşadığını vurguluyor.

Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti? - Resim : 5

Haghani aksanlı Türkçesi ile malum videonun öyküsünü 'Haberlerde paylaşılan videoyu ben çektim. 9 Haziran 2023 günü Vatan Caddesi’nde Mali Şube’de polise verdiğim ifademde bunu belirttim. Videoyu teslim ettim. Videonun çekildiği sokak Seçil’in evinin önü. Arabanın camından görülen arazide, bir gayrimenkul projesi başlıyor. Boş ve terkedilmiş dağın başı bir yer değil.' diyerek anlatmaya başlıyor."

Türkiye'nin gündemini sarsan olay! Seçil Erzan'ın görüntülerini kim çekti? - Resim : 6

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma 12 fenomen ve Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu Usta sanatçı Can Gürzap hayatını kaybetti! Ünlü oyuncunun acı günü