Turabi, Survivor'daki rakiplerinin resmine ateş etti

2014 ve 2015 yıllarında şampiyonluk kazandığı Survivor'a bu yıl 4. kez katılacak olan Turabi Çamkıran, yarışmaya hazırlanmaya devam ediyor. Turabi, yarışmadaki rakiplerinin resimlerini silahla vurduğu anları yayınladı.

Turabi, Survivor'daki rakiplerinin resmine ateş etti

2014 ve 2015 yıllarında şampiyon olmak üzere 3 kez Survivor macerası yaşayan Turabi Çamkıran'ın, yarışmaya tekrardan katılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 

Turabi, Survivor'daki rakiplerinin resmine ateş etti - Resim : 1

Survivor'da yeniden yarışacak olan Turabi, sosyal medya paylaşımıyla rakiplerine meydan okudu. Turabi'nin meydan okuma şekli ise tepki çekti. Turabi, yarışmadaki rakiplerinin resimlerini silahla vurduğu anları yayınladı.

Turabi, Survivor'daki rakiplerinin resmine ateş etti - Resim : 2

SAĞLIK SORUNLARINA RAĞMEN

Survivor All Star kadrosuna dahil olan Turabi, son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Survivor All Star 2024'ün kadrosuna giren Turabi'nin gözünü rekabet bürüdü.

Turabi, Survivor'daki rakiplerinin resmine ateş etti - Resim : 3

RESİMLERE ATEŞ ETTİ

Geçtiğimiz günlerde hasta yatağından paylaşımlar yapan ve Survivor'a katılıp katılmayacağı merak konusu olan Turabi rakiplerine gözdağı vermeye başladı. Turabi iki kez şampiyonluk yaşadığı Survivor'da yarışacağı rakiplerinin fotoğraflarını karpuzun üzerine yapıştırıp ateş etti. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Turabi bu hareketinden dolayı tepki çekti.

Turabi, Survivor'daki rakiplerinin resmine ateş etti - Resim : 4

Survivor
Dilan Polat'ın kara kutusu Şule paylaştı: Altınlar verilirken buradaydım, zor günlerde de buradayım Yeşim Salkım'dan Dilan Polat isyanı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü: Şöhret meraklısısınız Dilan Polat ifade verirken bayıldı Mali’nin aşk hayatına Yasmin’den veto - Kısa Kısa Magazin