TÜGVA etkinliğine katılan Doğu Demirkol eleştiri yağmuruna tutuldu

Oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) etkinliğine katılarak gençlerle bir araya geldi. Daha önceki bir skecinde dini değerlerle alay ettiği gerekçesiyle eleştirilen Demirkol'un TÜGVA etkinliğinde yer alması tepkiyle karşılandı.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, katıldığı etkinlik sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu. 

"DOĞU DİZİSİ YASAKLANSIN KAMPANYASI"

Daha önce "Ebu Huzeyfe" skeciyle muhafazakâr kesimlerin tepkisini çeken ve "dini değerlerle dalga geçtiği" iddiasıyla hedef haline gelen Demirkol, bu nedenle oynadığı "Doğu" dizisinin yasaklanması için kampanyalar düzenlenmişti.

Bu eleştirilerin ardından Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) etkinliğine katılan Demirkol, bir kez daha gündeme oturdu.

TÜGVA etkinliğine katılan Doğu Demirkol eleştiri yağmuruna tutuldu - Resim : 1

"GENÇLİK BURADA, HEYECAN BURADA"

Etkinliği TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, X (Twitter) hesabından şu ifadelerle duyurdu:

Beşinci, paylaşımında "TÜGVA Lise Doğa Kampı'nda gençlik rüzgârı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!" dedi ve etkinlikle ilgili video paylaştı.

"KİMSENİN BANA ALLAH ADINA AYAR VERME HAKKI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Oyuncu Doğu Demirkol, "Doğu" dizisindeki "Ebu Huzeyfe" skeciyle gündeme gelmiş, tepkilere karşı, "Birini aşağılayan, haysiyetini kıran bir şey olmadığı sürece her konuda şaka yapılabilir. Kutsal gördüğü değerler adına seni linç eden bir güruh olabiliyor ama bu bana mantıklı gelmiyor. Kimsenin bana Allah adına ayar verme hakkı olduğunu düşünmüyorum" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Kaynak: haberet.com

Anlaşın ortalıkta adam kalmış! Erdem Baş yeni işiyle şaşırttı Elçin Sangu'nun Kafkas dansı çok beğenildi Gazeteci Güneri Cıvaoğlu restoranda düşüp başını çarpmıştı! Yoğun bakıma alındı