Tuğçe Kazaz'dan 'Hilafet' açıklaması: Türkiye 2030'a kadar tam manasıyla geçmiş olacak

Eski manken Tuğçe Kazaz'ın "Türkiye 2030 yılına kadar tam manasıyla hilafet sistemine geçmiş olacak. Çünkü bölgedeki şartlar Türkiye'yi buna mecbur bırakacak" şeklindeki sözleri gündem oldu.

Tuğçe Kazaz'dan 'Hilafet' açıklaması: Türkiye 2030'a kadar tam manasıyla geçmiş olacak
  • Eski manken Tuğçe Kazaz'ın "Türkiye 2030'a kadar tam manasıyla hilafet sistemine geçmiş olacak" sözleri, sosyal medyada tepki çekti.

Tuğçe Kazaz'dan 'Hilafet' açıklaması: Türkiye 2030'a kadar tam manasıyla geçmiş olacak - Resim : 1

  • Kazaz'ın sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, "Hilafet, İslam'ın en önemli kurumlarından biridir. Bu kurumun yeniden kurulabilmesi için Türkiye'de ciddi bir toplumsal dönüşüm yaşanması gerekir. Kazaz'ın bu sözlerinin gerçekçi olmadığını düşünüyorum" yorumlarında bulundular.
Eski manken Tuğçe Kazaz
Eski manken Tuğçe Kazaz

DESTEKLEYENLER DE OLDU

  • Kazaz'ın sözlerini destekleyen bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Bölgedeki şartlar Türkiye'yi hilafete doğru sürüklüyor. Kazaz'ın bu tespiti, yakın gelecekte gerçekleşecek gelişmelerin habercisi olabilir" ifadelerini kullandılar.

 

 

Oyuncu Ozan Güven ekranlara geri dönüyor Emre Karayel’in acı günü MasterChef AllStar çeyrek finali ne zaman? MasterChef AllStar dördüncüsü kim olacak? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Seda Aktuğlu kimdir?