Tuğba Özay'ı çıldırtan manzara: "Sizler vatan hainisiniz"

Tuğba Özay, Bafa Gölü girişinde karşılaştığı manzara karşısında tepki gösterdi. Özay sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda, "Gerçekten bu ülkede yaşamaktan yoruldum. Sizler vatan hainisiniz! " ifadelerini kullandı.

  • Muğla’nın Bodrum ilçesinden İzmir’e giderken turistik Bodrum-Söke karayolunda bulunan Bafa Gölü kıyısındaki çöp ve moloz yığınlarını gören Tuğba Özay, karşılaştığı manzaraya isyan etti.

Tuğba Özay'ı çıldırtan manzara: "Sizler vatan hainisiniz" - Resim : 1

  • Bafa Gölü civarındaki çöp yığınlarını görüntüleyen Tuğba Özay, çöp yığınları üzerinde ölü bir domuzla karşılaştı. Özay, gördüklerine inanamayarak tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"MANZARA BENİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ"

  • Merhaba, şu anda Bodrum’dan İzmir’e giderken Bafa Gölü girişindeyiz. Size oldukça rahatsız edici bir manzara göstereceğim. Gerçekten bu ülkede yaşamak beni artık çok yordu. Bu kadar çirkin zihniyet ve bu kadar pislikle nasıl başa çıkacağız, bilmiyorum. Burası bir turizm alanı, ana yol üzerinde yer alıyor.

Tuğba Özay'ı çıldırtan manzara: "Sizler vatan hainisiniz" - Resim : 2

  • Bu çöplüğün uçsuz bucaksız görüntüsü beni dehşete düşürdü. İnsanların nasıl böyle bir zihniyete sahip olabileceğine inanamıyorum. Doğaya nasıl bu kadar zarar verilebilir? Burası bir çöp dökme yeri değil.

"ARTIK SABRIM TÜKENİYOR"

  • Artık sabrım tükeniyor. Bu durum beni hasta ediyor ve sorumluların nasıl böyle duyarsız kalabildiğini anlamıyorum. Allah affetsin ama bu durumu anlatmakta bile zorlanıyorum. İnsanlar bu kadar duyarsız olamaz. Vatan sevgisi dediğiniz şey böyle mi gösterilir? Vatandaşlar olarak bu kadar umursamaz mıyız? Bu çöplerin doğaya verdiği zarar çok büyük.
  • Yolları göremiyor musunuz? Bu duruma nasıl göz yumulur? Bafa Gölü gibi doğa harikası bir yerin bu hale gelmesi büyük bir utanç kaynağı. Lütfen, doğa sevgisini içimizde büyütelim ve bu tür durumlara karşı duyarlı olalım. Bu şekilde devam edersek doğamızı kaybetmekle kalmayıp, sağlığımızı da tehlikeye atacağız.
'Bahar'ın 2'nci sezonuna 3 yeni oyuncu Melisa Sözen'den eleştirilere yanıt "Zina yapıyorsun" yorumuna yanıt Ebrar Karakurt'un mutlu günü