TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Alsancak'ın galası İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapıldı

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Alsancak'ın galası İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleşti. Başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Alsancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarını anlatıyor.

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Alsancak'ın galası İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapıldı

TRT'nin yeni dizisi Alsancak'ın galası İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapıldı.

Galaya İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, dizi oyuncularının yanı sıra medya ve sanat dünyasından da birçok isim katıldı.

Birçok ünlü ismin katıldığı gecede dizinin ilk bölümünün gösterimi yapıldı.

DİZİNİN OYUNCULARI
Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolü paylaştığı yapımda, İdris Nebi Taşkan, Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel rol alıyor.

ALSANCAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Alsancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarını anlatıyor. Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla yeni bir döneme girilir. TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar gerçekleştiren seçkin timler oluşturur.

Tarkan’dan Uludağ tepkisi Hayatı film oluyor Transparan elbisesiyle büyüledi Bahar Candan namaza başladı ve alkolü bıraktı