TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bu ay askere gidiyor

Çektiği hamilelik videosuyla ünlenen Mükremin Gezgin geçtiğimiz aylarda askere çağırıldığını açıklamıştı. "Bu tırnakla bu kirpikle nasıl askere gideceğim?" diyerek isyan eden Mükremin Gezgin bu ay askere gidiyor. Askerlik yapacağı yeri de açıkladı.

  • TikTok hesabında yayınladığı hamilelik görüntüleriyle dikkat çeken fenomen Mükremin Gezgin, asker kaçağı çıktığını duyurmuştu.
  • Kendini kadın olarak hissettiğini belirten ve askere gitmek istemediğini belirten Mükremin Gezgin çeşitli başvurular ve raporlar alarak askerden muaf olmaya çalışmıştı.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bu ay askere gidiyor - Resim : 2

19 MART'TA ASKERE GİDECEK

  • Mükremin Gezgin daha sonra yaptığı açıklamada ise askerlik şubesine ilettiği belgeler ile çürük raporu alamadığını ve askere gitmesi gerektiğini belirtmişti.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bu ay askere gidiyor - Resim : 3

  • Sosyal medya hesabından Haymana Askeri Birliği'ne teslim olacağını duyuran Gezgin, 19 Mart'ta askere gidecek.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bu ay askere gidiyor - Resim : 4

  • Instagram hesabından konuyla ilgili üst üste paylaşım yapan Gezgin, çektiği bir videoda gözyaşları içinde isyan etti.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bu ay askere gidiyor - Resim : 5

Gezgin, "Ayın 17'sinde 'Kadınım, kadınım' diye şarkım çıkıyor. Ben ayın 19'unda nasıl askere gideceğim" ifadelerini kullandı.

Seksenler dizisinin yıldızı Efe Deprem hayatını kaybetti Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in yalvarmalarını anlattı! Yunus Emre itiraf etti Ünlü isim, kaza yaparak bir kişinin ölümüne neden olan oğlunu yurt dışına kaçırdı Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu?