Terzi dizisi ne zaman başlayacak?

Terzi dizisi yayın tarihi belli oldu. Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu "Terzi" dizisi, ilk olarak TV8'de yayınlanacak. Yapımcılar sonrasında Netflix ile anlaştı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan Terzi dizisi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Peki, Terzi dizisi ne zaman başlıyor? Terzi dizisi oyuncuları kimler? Konusu nedir?

Çağatay Ulusoy'un yılan hikayesine dönen Terzi dizisi yakında izleyici ile buluşacak. İlk olarak TV8 ile adı geçen Terzi dizisi, Netflix ile anlaşmıştı. Netflix, gerçek hayat hikayesinden uyarlanan, güçlü oyuncu kadrosu barındıran Terzi dizisi fragmanını yayımladı ve dizinin başlama tarihini duyurdu. İşte Terzi dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve ilk fragman...

Terzi dizisi ne zaman başlayacak? - Resim : 1

TERZİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Terzi dizisi, 2 Mayıs'ta Netflix'de yayınlanacak.

Terzi dizisi ne zaman başlayacak? - Resim : 2

TERZİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın yazdığı dizide başarılı bir terzi olan Peyami dedesinin ölümünden sonra akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa’nın (Olgun Şimşek) bakımını üstlenmek zorunda kalır. Bu sırada hayatına Dimitri’nin nişanlısı Esvet, Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına girer.

Terzi dizisi ne zaman başlayacak? - Resim : 3

TERZİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy'un Peyami rolünde oynadığı dizide Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan’ın (Suzi), Zeynep Tarhan, Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erinci, Lila Gürmen ve Evrim Alasya da rol alıyor.

Terzi dizisi ne zaman başlayacak? - Resim : 4

Survivor'da Acun Ilıcalı kimi yarışmadan kovuyor? Ece Erken, öldürülen eşi hakkında ilk kez konuştu Şahmaran dizisi hakkında suç duyurusu Icardi'nin Wanda Nara ile yayındaki öpüşme anları olay oldu