Teoman'dan emeklilik maaşı itirafı: Menajerim bana harçlık verir, onu harcarım

Ünlü şarkıcı Teoman, emekli maaşı ile ilgili yaptığı itiraf ile yüzleri güldürdü. Maaşının yatıp yatmadığını bilmediğini söyleyen ünlü isim, "Menajerim bana harçlık verir ben onu harcarım. Parayla pek bir ilişkim yok" dedi.

Teoman'dan emeklilik maaşı itirafı: Menajerim bana harçlık verir, onu harcarım

Yoğun bir konser maratonunun ardından bir süre tatil yapacak olan ünlü şarkıcı Teoman, Bebek'te kendisini yakalayan magazincilerin sorularını yanıtladı.

Habertürk'te yer alan habere göre emekli olmasıyla alakalı kendisine yöneltilen soruya da içtenlikle cevap veren Teoman, "İnsanlar beni gençliğimden 'Serseri Teoman' olarak bildikleri için onlara komik geliyor" ifadelerini kullandı.

Teoman'dan emeklilik maaşı itirafı: Menajerim bana harçlık verir, onu harcarım - Resim : 1

"İlk emekli maaşınızı ve bayram ikramiyenizi alabildiniz mi?" sorusuna da cevap veren Teoman, "Bilmiyorum açıkçası. Menajerim bana harçlık verir, ben onu harcarım. Parayla pek bir ilişkim yok, ben hala çocuk gibi yaşıyorum. Aydan aya harçlık alıp ona göre yaşarım ama emekli olmak beni ayrı bir mutlu etti" dedi.

Teoman'dan emeklilik maaşı itirafı: Menajerim bana harçlık verir, onu harcarım - Resim : 2

"İNSANLARIN DALGA GEÇMESİ HOŞUMA GİDİYOR"

Daha önce, "EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bana da vurdu" diyen Teoman'a, "Maaşınız yattı mı?" sorusu yöneltilmişti. Konuyla ilgili konuşan Teoman, "Daha evvelden ben emekliliğimi almıştım ama EYT'li olmak ve insanların dalga geçmesi inanın çok hoşuma gidiyor. Ben seviyorum ya... 'Teoman bile EYT'li deyince gülüyorlar. Onlar mutlu oluyor diye ben daha çok mutlu oluyorum ve hoşuma gidiyor. Arkamdan 'EYT'li Teoman' diye bağıranlar var" açıklamasını yaparak, gülmüştü.

Deniz Uğur kimdir? Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oynadığı diziler, filmler MasterChef All Star ana kadrosuna giren 7. yarışmacı belli oldu! TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler, konusu nedir? Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında, nereli?