Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt

'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yakın çevresini dolandırıp Portekiz'e ya da Tiflis'e kaçtığı konuşulmaya devam ederken kaçış öncesi verdikleri ev partisine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Partiye katıldığı iddia edilen şarkıcı Kenan Doğulu iddialara yanıt verirken partiye katılanların anlattıkları 'kaçmaya hazırlanıyorlarmış' dedirtti.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt

'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun çevresinde bulunan birçok kişiyi ponzi sistemiyle 100 milyon lira dolandırıp Portekiz'e kaçtığı iddia edilmişti.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 1

'PORTEKİZ'E DEĞİL, GÜRCİSTAN'A KAÇTILAR'

80'e yakın mağdurun Talu çiftinin oyununu bozmak için araştırmaları devam ediyor. Çifti bulabilmek için WhatsApp grubu kurarak parçaları birleştirmeye devam eden mağdurlar son olarak Çiftin Portekiz'e değil, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e kaçmış olabileceği bilgisine ulaştı.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 2

'ÇOCUKLARININ PASAPORTU YOK' İDDİASI

Talu çiftinin, çocuklarının pasaportu olmadığı için çok uzaklaşamadığı düşünülürken, mağdurlardan biri "Gürcistan'da pasaport alıp oradan uzaklaşacaklarını tahmin ediyorum" demişti.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 3

KAÇIŞ ÖNCESİ EV PARTİSİ

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçmadan Beylerbeyi’ndeki evlerinde bir parti verdiği, partiye şarkıcı Kenan Doğulu'yu davet ettikleri öne sürülmüştü.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 4

KENAN DOĞULU TALU AİLESİNİN VERDİĞİ PARTİYE KATILDI MI?

Doğulu, iddialara yanıt vererek o partide yer almadığını açıkladı. 10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, şarkıcı Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat'in de partide olduğu öne sürüldü. Dağıstanlı, bu iddiayı Doğulu’ya iletmesinin ardından şarkıcıdan "Ne ben, ne de eşim orada değildik. Ama Kıvanç’la tanışıklığımız var" cevabını aldığını belirtti.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 5

"BU BERİL’LE SON PARTİMİZ"

Partiye katılan mağdurlardan adının açıklanmasını istemeyen bir sosyal medya ünlüsü ise o gece yaşananları şöyle anlattı:

"Kıvanç o gece hep 'Sürpriz planlarım var' dedi. Para kazanmanın çok kolay olduğundan söz etti. Sonra birden 'Bu Beril’le son partimiz' dedi, eşi de gerildi. Ruh hali çok tuhaftı. Karı-kocanın arası son zamanlarda iyi değildi. 'Boşanıyorlar mı acaba' dedik, kaçış aklımıza gelmedi."

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 6

ÜNLÜ MENAJERLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Kıvanç Talu ve Beril Talu, davetleri gösterişli olsun birkaç ünlü menajeri arayıp, "Hangi sanatçınız davetimize katılır" diye sorduğu da öne sürüldü.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 7

"EŞYALAR YOKTU EV BOŞALMIŞ GİBİYDİ"

Davete katılan bir oyuncu menajeri de, "Eve daha önce de gittim. Son derece şık bir daire, değerli eşyaları vardı. Ama partide o eşyalar yoktu. Ev boşalmış gibiydi. Belki de hepsini önden kaçtıkları yere gönderdiler. Dikkatimi çeken diğer bir nokta da gergin olmalarıydı" ifadelerini kullandı.

Talu ailesinin kaçış öncesi 'ev partisi'ne katıldı mı? Şarkıcı Kenan Doğulu'dan iddialara yanıt - Resim : 8

Kaynak: haberet.com

MasterChef'te kim elendi, Azize mi Alican mı? Şarkıcı Teoman’dan şaşırtan evlilik açıklaması: Yıllar çok hızlı geçiyor… Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarına el konuldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair'e mesaj gönderdi