"Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumu dehşete düşürdü! Fenomen arkadaşı çileden çıktı

Günlerdir Hatay'da gittiği halasının evinde enkaz altında kalan Taha Duymaz ile ilgili pek çok haber gündeme geliyor. Kimi zaman öldü, kimi zaman çıkarıldı deniyor. Fakat şimdi şoke eden bir iddia gündeme geldi. "Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumu duyanları çileden çıkardı. Bu iddiaların ardından şarkıcı ve fenomen Ragıb Narin isyan etti.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yaşanan kayıplar ile Türkiye yasta! Deprem Hatay'da da büyük bir yıkıma neden oldu. Enkaz altında kalan isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz idi. Dün Gülben Ergen "Taha Duymaz öldü" açıklaması yapsa da aile açıklamayı yalanladı.

PRİM DİYENLERE ÇIĞ GİBİ TEPKİ
Enkaz çalışmalarının devam ettiği sırada bir başka şoke eden yorum sosyal medyada gündem oldu. Bir kişi paylaşımlar yaparak "Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" deyince tepkiler çığ gibi büyüdü.

ÇİLEDEN ÇIKTI
Enkaz alanında olan şarkıcı ve fenomen Ragıb Narin de isyan etti.

Narin "Üç kuruş insanların saçma sapan primlerine yanıt vermiyordum. Saklıyorlarmış, primmiş... Cevaplamak zorunda kalacağım bunları, buna inanan insanlar var maalesef. Hesabını maddi zorluklardan satmak zorunda kalmıştı. İkinci kardeşinin hesabı başkasında açık. Semiha şehir dışında yaşıyor ondan geç geldi. Girişler yasaktı... İnanmak isteyen insanlar neye inanmak istiyorsa inansın" diyerek sitem etti.

deprem