Survivor 2023 şampiyonu ne zaman belli olacak?

Survivor 2023 finali heyecanla bekleniyor. Ocak ayında başlayan Dominik'teki mücadele bitmek üzere. Survivor son bölümde dört yarışmacı, yarı finalde iki koltuğu garantilemek için son kez yarıştı. Peki, Survivor'da yarı finalist kim oldu? Survivor finali ne zaman? Survivor 2023 şampiyonu ne zaman belli olacak?

Survivor 2023 şampiyonu ne zaman belli olacak?

Survivor 2023 sezonu sona ermek üzere. TV8 ekranlarından heyecanla takip edilen Survivor'da dört isim, şampiyon olmak için son günleri sayıyor. İstanbul'da yapılacak ve iki gün sürece yarı final ve final ile Survivor 2023 şampiyonu belli olacak. Peki, Survivor finali ne zaman? Survivor yarı finalistleri kimler oldu? İşte Survivor final tarihi...

SURVİVOR YARI FİNALİSTLERİ KİMLER?

Survivor'da son dörde kalan isimler Ertuğ, Nefise, Yusuf ve Özgür idi. Bu isimler dün son kez parkura çıktı. Yarışmacılar, İstanbul'da yarı final koltuğunu garantilemek için kıyasıya mücadele verdi. İlk yarı finalist Yusuf olurken ikinci yarı finalist ise Nefise oldu.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN, ŞAMPİYON NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Survivor 2023'ün yarı finali bu akşam, 12 Haziran Pazartesi günü yapılacak. Şampiyonun belli olacağı Survivor finali ise 13 Haziran Salı günü yapılacak. Yarı final ve final, Kuruçeşme Arena'da yapılacak.

Survivor
Konserde sürpriz evlilik teklifi Mosso sahnede özür diledi: Helalleşmek istiyorum Survivor finali ne zaman, şampiyon ne zaman belli olacak? Gökhan Gönül'den Aguero'ya jest