Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi belli oldu. Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki dokunulmazlık mücadelesi tüm heyecanıyla sürüyor. Üç dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya giren isimler belli oldu. Beş isim için yapılan SMS oylaması, 28 Şubat Salı akşamı açıklandıve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim gitti? Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen Survivor 2023'de yarışmaya veda eden isim bu akşam belli oldu. Survivor'da Yokluk Adası kaldırıldı ve eleme adayı belirleme kuralı değiştirildi. Dokunulmazlık oyunları sonrasında potaya beş isim girdi. Dün yapılan SMS oylaması sonucu, bu akşam konseyde açıklandı ve Survivor'da elenen isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'a kim veda etti?

SURVİVOR'DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Survivor'da bu hafta ilk iki dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler oldu. Son dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler kazandı. İlk konseyde oylama ile Gönüllülerden Aziz eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık sonrasında toplanan konseyde Fatih ve Elanur potaya girdi. Son dokunulmazlık oyunu sonrasında Ünlülerin yaptığı oylama ile potaya giren Çağla oldu. Gönüllülerde performans birincisi Özgür tarafından potaya gönderilen isim Asena oldu.

Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları; Aziz, Fatih, Elanur, Çağla, Asena oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2023'te bu akşam eleme konseyi toplandı. Dün akşam potaya giren isimler için SMS oylaması yapılmıştı. Eleme konseyinde oylama sonucunda en az oyu alan yarışmacı, Survivor hayallerine veda etti.

Survivor'da rakiplerine göre daha az oy alarak yarışmaya veda eden isim Çağla oldu. 

Survivor
Usta oyuncudan kahreden haber! Filiz Akın ameliyat oldu 28 Şubat Salı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını! Depremde simge olmuştu! Ebru Yaşar'dan hediye geldi