Survivor'da kim elendi? Survivor araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da kim elendi dün akşam belli oldu. Survivor 2023 son bölümde heyecan dorukta idi. Kırmızı takım ile Mavi takım, Survivor'ın en büyük ödülü için bir kez daha karşı karşıya geldi. Kazanan takımın yarışmacılarına birer araba ödülü verilecekti. Araba ödülünü kazanan takımı bayrak yarışı belirledi. Peki, Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Survivor'da kim elendi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor'da kim elendi? Survivor araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'dan elenen isim, 12 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan son bölümde belli oldu. Survivor 97. bölümde takımlar, yarışma tarihinin en büyük ödülü için kapıştı. Parkurda nefes kesen mücadeleler, Survivor araba ödülü için verildi. Beş lüks otomobili kazanan takımı ise bayrak yarışı belirledi. Sonrasında ekrana gelen eleme konseyinde Acun Ilıcalı, SMS sıralaması ile adaya veda eden ismi açıkladı. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? Ertuğ, Buse, Kürşat, Asena arasından kim en az SMS oyunu aldı? Survivor araba ödülünü kim kazandı? İşte detaylar...

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2023'te yarışma tarihinin en büyük ödülü için mücadele verildi. Ödül, beş lüks otomobil idi. Beşer kişiden oluşan takımlar, iki gün boyunca büyük ödül için kıyasıya mücadele verdi. Ödül oyunu ilk turunu Kırmızı takım kazanmıştı. İkinci günde oyunu kazanan mavi takımı durumu eşitledi ve oyun bayrak yarışına gitti.

Survivor'da kim elendi? Survivor araba ödülünü kim kazandı? - Resim : 1

Survivor araba ödülü oyunu bayrak yarışına; Osman Can - Nefise ve Yusuf - Asena ikilisi karşılaştı. Nefes kesen mücadele sonunda Survivor araba ödülünü 5-4 skorla Kırmızı takım kazandı?

Survivor'da kim elendi? Survivor araba ödülünü kim kazandı? - Resim : 2

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta Mavi takım 1, Kırmızı takım 3 dokunulmazlık oyunu kazandı. Bunun sonucunda potaya Ertuğ, Buse, Kürşat ve Asena girdi. Yarışmacılar arasında yapılan SMS oylaması sıralamasını Acun Ilıcalı açıkladı. Bu oylamada en az oyu alan isim Buse oldu ve Survivor'dan elendi.

Survivor
Yandaş ünlüler açık açık oy istedi! Ünlü fenomen taklidini yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldi Emre Altuğ'un acı günü Zuhal Topal'ı yıkan haber!