Survivor'da kim, neden diskalifiye edildi? Acun Ilıcalı'dan sert sözler!

Survivor'da dün akşam diskalifiye şoku yaşandı. 10 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor 2023'ün son bölümünde bir yarışmacı diskalifiye edildi. Şaşkınlık içindeyim ve hata etmişim sözleri sonrasında çok sert konuşan Acun Ilıcalı, Survivor'da diskalifiye edilen ismi açıkladı. Peki, Survivor'da kim, neden diskalifiye edildi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor son bölümü herkesi şoke etti. İlgiyle takip edilen yarışmanın 10 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takımı galibiyetiyle sona eren dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Survivor'da kim diskalifiye edildi merakla bekleniyordu. Acun Ilıcalı, diskalifiye edilen kişiye karşı sert sözler söyledi. Survivor'da kimsenin hakkını yedirmem diyen Acun Ilıcalı "Meşalenin almana gerek yok. Arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" diyerek diskalifiye edilen ismi açıkladı. İşte Survivor'da diskalifiye edilen isim ve diskalifiye nedeni...

SURVİVOR'DA KİM, NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Survivor'da ada konseyinin öncesinde oynanan dokunulmazlık oyununda bir yarışmacının isteksiz tavırları dikkati çekmişti. Mavi takımda Merve, oyun sırasında koşmaması, atışlarda özen göstermemesi nedeniyle arkadaşlarının da tepkisini çekmişti. Acun Ilıcalı "Bencil olamazsın." dediği Merve için "Hepimiz toplandık Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz" dedi.

Survivor'da kim, neden diskalifiye edildi? Acun Ilıcalı'dan sert sözler! - Resim : 1

Acun Ilıcalı "Bir yarışmacının ben kendimi iyi hissetmiyorum diyerek 5 kişinin kaderiyle oynaması, birçok etken var. Bu konuda sen kendini nasıl hissediyorsun merak ediyorum.'' sözleri üzerine Merve ''Elimden geleni yapıyorum ama bugünkü oyunda hiç yoktum.'' dedi.

Ilıcalı, "200 yarışmacıdan herhangi birisinin bu dönemde 'kendimi iyi hissetmiyorum' diyerek bunu yaptığını hatırlamıyorum. Bu bana hiç tatmin edici de gelmiyor. Bugün yaşanan olay Survivor'da çok nadir karşılaşacağımız olay. Hayretler içerisindeyim. Beni öldürseler, 5 kişi ile yürüdüğüm yolda diğerlerini zor duruma düşürecek, kaderleriyle oynayacak bir şey yapmam. Hepinizin huzurunda Asena'ya bir şey söylemek istiyorum, Haklıymışsın! Benim burada yaşadığım durum, bana bir hayat tecrübesi."

Survivor'da kim, neden diskalifiye edildi? Acun Ilıcalı'dan sert sözler! - Resim : 2

"Biz hep beraber oturduk, Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz. Sen şu anda ne kadar zorlanıyorsan zorlanıyorsun ama arkadaşlarını yalnız bırakamazsın. Onları düşünmek zorundasın. Hiç düşünmüyor musun bu insanlar senin isteksizliğin yüzünden eleme potasına gidiyorlar... Bu şekilde bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Sen şimdi bize kararını söylüyorsun. Mavi takımın böyle bir olay yaşamasını kabul etmiyorum. Sorum şu, "Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olup devam edecek misin?"

survivor merve diskalifiye edildi

Merve "Bu ruh hali ile destek olamayacağımı düşünüyorum." dedi.

Bu sözleri sonrasında Acun Ilıcalı " "Arkada meşale var ya onu almana gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." dedi.

Survivor'da kim, neden diskalifiye edildi? Acun Ilıcalı'dan sert sözler! - Resim : 4

MERVE'NİN YERİNE KIRMIZI TAKIMDAN KİM GELDİ?

Merve'nin diskalifiyesi sonrasında Acun Ilıcalı, iki takımdaki kadın yarışmacı sayını eşitlemek gerektiğini söyledi. Sonrasında Gönüllüler takımına geçen ismin Asena olduğunu açıkladı.

Survivor
Terzi dizisi ne zaman başlayacak? Survivor'da Acun Ilıcalı kimi yarışmadan kovuyor? Ece Erken, öldürülen eşi hakkında ilk kez konuştu Şahmaran dizisi hakkında suç duyurusu