Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi?

Survivor'da finalistler belli oldu. Ocak ayında başlayan ve 6 aylık mücadele sonunda yarı final heyecanı yaşandı. Survivor 2023'te bu akşam şampiyon belli olacak. Özgür ile Ertuğ arasındaki oylama ile son üçlü belirlendi. Sonrasındaki oylama ile Survivor 2023 finalistleri belli oldu. Peki, Survivor'da finale kimler kaldı?

Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi?

Survivor 2023'te heyecan dorukta. Altı aydır Dominik'te mücadele veren yarışmacılardan dört isim final koltuğuna oturmayı başardı. Kuruçeşme Arena'da canlı yayınla ekrana gelen Survivor yarı finalinde ilk olarak Özgür ile Ertuğ arasındaki oylama açıklandı. Devamında ise Survivor'da finale kalan iki isim belli oldu. Peki, Survivor 2023 finalistleri kimler oldu?

SURVİVOR'DA İLK KİM ELENDİ?

İstanbul Kuruçeşme Arena'da yapılan Survivor yarı finalinde tüm Survivor 2023 yarışmacıları, yarışmacıların aileleri yerlerini almıştı. Murat Ceylan'ın sunumu ile başlayan Survivor yarı final, Ertuğ ile Özgür arasındaki oylama sonucunu açıklamak için yerini Acun Ilıcalı'ya bıraktı.

Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi? - Resim : 1

Acun Ilıcalı, ikili arasındaki oylama sonucunu açıkladı. Rakibine göre daha fazla oy alan Özgür, ilk üç arasına girmeyi başardı. Ertuğ ise sezona 4. olarak veda etti.

Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi? - Resim : 2

SURVİVOR 2023 FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

Survivor yarı finalinde ikinci oylama Nefise, Özgür ve Yusuf için yapıldı. Bu üçlü arasında yapılan oylama sonucunu Acun Ilıcalı, yarışmaya üçüncü olarak veda eden isim Yusuf olurken Nefise ile Özgür final koltuğuna oturmaya hak kazandı.

Survivor
Ebru Şallı'nın kocası Uğur Akkuş kimdir, ne iş yapıyor? MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir? Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 şampiyonu ne zaman belli olacak?