Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım, aynı zamanda baraka ve erzak ödülünü de kazanmış oldu. 2 Mart Perşembe Survivor 2023 bölümünde 1. eleme adayı, oylama sonucunda belirlendi. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2023'de Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki dokunulmazlık mücadelesi devam ediyor. Baraka ve erzak ödüllü dokunulmazlık oyununda nefes kesen mücadeleler ekrana geldi. İki takım yarışmacıları arasında sert tartışmalar da yaşandı. En iyiler mücadelesinde belli olan dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takımın yaptığı oylama ile potaya giren isim belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte 2 Mart Survivor 2023 son bölümü...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu, baraka ve erzak ödüllü idi. İki takım için büyük önem taşıyan oyunda kıran kırana mücadele yaşandı. Akıl oyunu ile avantajı elde etmeye çalışan yarışmacılar, atışlarla sayıyı takımına kazandırmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Kadınlarda 8-7 kazanan ünlüler olurken erkeklerde 8-2 ile kazanan gönüllüler oldu. En iyiler mücadelesinde de 3-0 kazanan Gönüllüler, dokunulmazlığı kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2023'de dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, konseyde oylama yaptı. Oylamada adı en çok yazılan isim olan Barış, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor
Yargı dizisinde sürpriz ayrılık Koyu Fenerbahçeli Afra'dan tepki Son dakika: Gülşen'in 3 yıla kadar hapsi istendi Buket Aydın, deprem bölgesine neden gitmedi?