Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor AllStar 2024 tüm heyecanıyla başladı. 1 Ocak 2024 Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor'ın 1. bölümüne Turabi ile Poyraz'ın kavgası damgasını vurdu. Sezonun ilk dokunulmazlık ve ödül oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları arasında kıran kırana mücadele gerçekleşti. Kaybeden takım, konseyde eleme potasına girerken kazanan takım erzak ile birlikte kampına geri döndü. Peki, Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyunu ve ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor AllStar 2024, TV8 ekranında izleyicisiyle buluştu. SMS oylaması olmayacak yeni sezonda birbirinden güçlü, başarılı yarışmacıların mücadelesi nefes kesecek. Survivor AllStar'ın 1 Ocak 2024 tarihli ilk bölümünde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Ödül oyununu kazanan takım, erzak kazanırken dokunulmazlığı kaybeden takım, oylama ile potaya bir arkadaşlarını gönderdi. Poyraz ile Turabi arasındaki tartışmaya konseyde Acun Ilıcalı müdahale etmek zorunda kaldı. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyunu ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor AllStar'da 2024 sezonu ilk ödül oyunu nefesleri kesti. Halat çekme oyununda kazanan takım, baraka yapmak için malzemeler ile birlikte pirinç, patates, un ve yağ içeren erzakı kazanacaktı. Kaybeden takım ise kampında sadece tahta olan boş bir adaya gidecekti. İki takımın kıran kırana mücadelesinde mavi takım, kırmızı takımı 5-2 yenmeyi başardı ve ödülün sahibi oldu.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? - Resim : 2

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor AllStar'da ödül oyunu sonrasında takımlar, dokunulmazlık oyunu için karşılaştı. Mavi takım, dokunulmazlık oyununda kadınlarda 8-6, erkeklerde 8-5 galip geldi. 2-0 galip gelen mavi takım, ilk dokunulmazlık oyununu da kazanan takım oldu.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? - Resim : 3

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor AllStar'da dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım, konseyde oylama yaptı. Oylamada Doğukan 7, Sercan 1 kez yazıldı. Böylece sezonun ilk eleme adayı Doğukan oldu. Doğukan, belirlenecek 2. eleme adayı ile düello yapacak. Galip gelen potadan çıkacak.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? - Resim : 4

SEZONUN İLK KAVGASI

Survivor AllStar 2024'de sezonun ilk bölümünde Poyraz ve Turabi, birbirine girdi. Ödül oyunu sonrasında atışmaya başlayan ikiliden Turabi, Poyraz'ın "Seni ağlatacağım" sözleri sonrasında üzerine yürüdü fakat ikili arasına takım arkadaşları girdi ve olayın büyümesi önlendi.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 1 Ocak 2024 Survivor AllStar'da ilk ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? - Resim : 5

Acun Ilıcalı, konseyde kırmızı alarm veriyorum dedi ve "Survivor'da anlık sinirler olabilir. Bugün bence erken ve gereksiz gerilim yaşadık. İlk gün herkes hata yapabilir diyerek görüyorum." sözlerini ekledi. Fakat konseyde Turabi'nin Poyraz konuşurken araya girme "Sen konuşma" demesi üzerine sesini yükseltti ve uyardı.

Survivor
Ünlü isim trafik kazası geçirdi! MasterChef ne zaman bitiyor? 2024 MasterChef AllStar finali ne zaman, hangi gün? Survivor AllStar 2024 saat kaçta başlayacak? 1 Ocak Pazartesi TV8 yayın akışı 2023 Türkiye'de nasıl geçti?