Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023'te heyecan sürüyor. Survivor son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında ilk dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Açlığın iyice hissedildiği ve güç temalı oyunda kaybeden takımdan iki eleme adayı çıktı. Yedeklerden ada kadroya giren isimler konseyde açıklandı. Bir yarışmacı daha adaya kendi isteği ile veda etti. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? Survivor 2023 ana kadrosuna giren yedek yarışmacılar kimler oldu? İşte detaylar...

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023 Ünlüler Gönüllüler mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Adanın zorlu şartlarına dayanamayan bir isim daha Survivor'a veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu güce dayalıydı ve açlık nedeniyle güçsüz kalan yarışmacılar, parkurda dayanamadı. Kıyasıya mücadele sonrasında dokunulmazlığı kaybeden takımdan yokluk adasına iki isim gitti. Acun Ilıcalı, konseyin sonunda adaya girecek yedek yarışmacıları açıkladı. Peki, Survivor'da 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Yokluk adasına giden eleme adayları kimler oldu? Oylama ile Survivor'a girecek olan yedek yarışmacılar kimler oldu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ödül çikolatalı gofret idi. Kadınlar arasında oynanan oyun öncesinde avantajı Ünlüler takımı kazandı ve avantaj olarak tüm seçimi onlar yaptı. Kadınlar arasında oynanan oyunda Gönüllüler, açlığın da verdiği halsizle fazla dayanamadı ve 8-1 skorla kazanan Ünlüler oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

Erkekler arasında kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu turda kazanan 8-5 skorla Ünlüler oldu. Böylece ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Son sayıyı alan Ertuğ, performansı ile dokunulmazlık sembolü sahibi oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden takımda oylama sonucunda ilk eleme adayı Aziz oldu. Performans birincisi olan Özgür'ün yokluk adasına gönderdiği isim ise Chaby oldu. Bu iki yarışmacı arasında oynanacak oyun ile potaya girecek isim belli olacak.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 3

BİR İSİM DAHA ADAYA VEDA ETTİ!

Acun Ilıcalı, konseyde bir vedayı daha açıkladı. Daha önce adanın zorlu şartlarına dayanamayan Berdan Mardini ve Seçkin Piriler, yarışmadan ayrılmışlardı. Dün yapılan açıklama ile Yusuf Güney de Survivor 2023'ten ayrıldı. 

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 4

SURVİVORDA ANA KADROYA GİRECEK YEDEK YARIŞMACILAR KİM OLDU?

Halk oylaması sonucunda yedeklerden kadroya giren isimler; Batuhan Yeşilturna, Kardeniz Kılıç, Yiğit İnandı, Yaman Keleş ve Merve Yıldırım oldu. Ve Yusuf Güney'in kendi isteğiyle yarışmadan ayrılması sonrasında adaya girecek altıncı yedek yarışmacı ise Yusuf Yıldız oldu. Yedek yarışmacılar, haftaya takımlara katılacaklar.

Survivor
Ömer dizisinin başrolünden beklenmeyen ayrılık! Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Antidepresan çılgınlığına Nihat Doğan da katıldı