Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Mart 2024? Survivor All Star'da 3. eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 3. eleme adayı dün akşam ekrana gelen son bölümde belli oldu. Survivor All Star'ın 4 Mart 2024 tarihli son bölümünde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Atışların yarışmacıları çok zorladığı Survivor 3. dokunulmazlık oyunu, kıyasıya mücadele içinde geçti. Konseyde kaybeden takımın oylaması ile Hakan ve Mustafa Kemal'den sonra haftanın 3. eleme adayı belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Mart 2024? Survivor All Star'da 3. eleme adayı kim oldu?

Büyük bir heyecanla takip edilen Survivor All Star 2024'de 50. bölüm geride kaldı. Mavi takım ile kırmızı takım arasında üçüncü dokunulmazlık oyunu, 4 Mart 2024 tarihli Survivor son bölümde ekrana geldi. İki takım da konseye rahat girebilmek için tüm güçleri ile mücadele etti. Kırmızı takımda Nagihan, mavi takımda Poyraz rahatsızlığı nedeniyle oyunda yer almadı. Zaman zaman ortamın gerildiği Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu sonrasında konseyde oylama da gergin bir havada geçti. Potaya giren isim ise herkesi şaşırttı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? 

Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Mart 2024? Survivor All Star'da 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 50. bölümde yine nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Denge, hız, güç ve mücadelenin ön plana çıktığı dokunulmazlık oyununda yarışmacıları, denge köprüsü ve atışlar çok zorladı. Bayrak yarışına kadar mücadele karşılıklı sayılar ile geçti. Bayrak yarışına 8-7 önde giren kırmızı takım oldu. 

Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Mart 2024? Survivor All Star'da 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

Bayrak yarışında kırmızı takım, rakibine hiç sayı vermedi. Üst üste dört sayı alan kırmızı takım, 12-7 skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.

Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Mart 2024? Survivor All Star'da 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 3

3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden mavi takımın oylamasından Furkan, Batuhan, Ogeday, Yaman ve Poyraz isimleri çıktı. Bu isimler arasında en çok oyu alan Batuhan, haftanın 3. eleme adayı oldu. 

Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Mart 2024? Survivor All Star'da 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 4

Gündüz Formula 1 yarışını izledi akşam veliaht prensinin partisine katıldı Survivor'da 2. dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu? Eski finaliste yüklü tazminat şoku Survivor'da olaylar bitmiyor! Yunus Emre ve Aleyna bakın gizlice ne yaparken yakalandı