Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 3 Mart 2024 Survivor All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da 2. eleme adayı, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu ile belli oldu. Survivor All Star'ın 3 Mart 2024 tarihli son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için takımlar karşı karşıya geldi. Survivor All Star 2024'ün 49. bölümünde Hakan'ın oynamak istemiyorum diyerek ayrılması günün olayı idi. Merve'nin bayılması ise herkesi korkuttu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 3 Mart 2024 Survivor All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 2024'de heyecan doludizgin devam ediyor. Olayların bitmediği sezonda Survivor'ın 3 Mart 2024 tarihli bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmış ve ilk eleme adayı Hakan olmuştu. Survivor All Star 49. bölümde deniz üzerine kurulu parkurda kıran kırana mücadeleler yaşandı. Kazanan takım rahat bir nefes alırken kaybeden takım da bir kişiyi yazacak olmanın üzüntüsü vardı. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 3 Mart 2024 Survivor All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'ın son bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun öncesi serenomide Hakan'ın oynamak istemiyorum diyerek oyundan çıkması günün olayı idi. Deniz üzerine kurulu parkurda sonucu atışlar belirledi.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 3 Mart 2024 Survivor All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 2

Bayrak yarışına kadar oyunda denge vardı. Bayrak yarışına avantajlı giren takım, 8-6 skorla mavi takım oldu. Bayrak yarışı öncesinde Merve'nin baygınlık geçirmesi herkesi korkuttu. Sağlık ekibi müdahale ettiği yarışmacının tansiyonun yüksek olduğu belirtildi.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 3 Mart 2024 Survivor All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 3

Bayrak yarışında ise mavi takım, rakibine pek sayı şansı tanımadı. Ve günün sonunda mavi takım, 2. dokunulmazlık oyununu 12-7 skorla kazandı.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 3 Mart 2024 Survivor All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 4

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım oylamasından Hilmi Cem, Özgür ve Mustafa Kemal çıktı. Bu üç isim arasında en çok oyu alan Mustafa Kemal, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Eski finaliste yüklü tazminat şoku Survivor'da olaylar bitmiyor! Yunus Emre ve Aleyna bakın gizlice ne yaparken yakalandı Survıvor'da 'gizlice yemek' skandalı Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncunun ne zaman taburcu olacağı öğrenildi