Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu dün akşam ekrana geldi. Survivor 2023'ün 23 Ocak Pazartesi bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki kıyasıya mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Kaybeden takımdan yokluk adasına giden isimler ada konseyinde belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler? İşte Survivor son bölüm detayları...

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Sevilen yarışma Survivor 2023'de adada kalma mücadelesi Ünlüler ile Gönüllüler arasında devam ediyor. Açıklanan yeni format sonrasında oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu, nefes kesen mücadeleye sahne oldu. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler kazanmıştı. Peki, 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Yokluk adasına giden eleme adayları kimler oldu? Survivor son bölümde neler yaşandı?

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mücadelenin hız kesmediği Survivor 2023'de Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in yarışmayı bırakması, yeni uygulamaya göre iki kişiyi yokluk adasına gönderen Ünlüler takımı, eksik bir kadro ile oyuna çıktı.

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 1

Sezon başından beri oyun kazanamayan, açlıkla mücadele eden Ünlüler takımı hem kadınlar hem de erkeklerde oyunları kazanarak dokunulmazlığı elde etti.

Ünlüler takımında öne çıkan isimler dörtte üç yapan Murat Eken ile üçte üç yapan Zeynep Alkan idi. Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı, ödül olarak çikolatalı bisküvi kazandı.

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 2

YOKLUK ADASINA KİMLER GİTTİ? ELEME ADAYLARI...

Survivor'da 2. dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında oylama sonucunda herkesin ismini yazdığı Aziz potaya girdi. Performans birincisi Kardelen'in seçtiği Fatih oldu. Böylece Aziz ile Fatih yokluk adasına gitti. Bu ikili arasında oynanacak oyun sonrasında potadan kurtulacak isim belli olacak.

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 3

ÜNLÜLER TAKIMINDA POTADAN ÇIKAN İSİM

Survivor 2023'te yeni hafta ile yeni format uygulanmaya başlandı. Buna göre dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan iki aday çıkarılacak. Bu adaylar yokluk adasına gidecek ve bir gün kalacaklar. Ertesi gün oynayacakları oyun sonrasında kazanan isim potadan kurtulacak.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında potaya giren isimler, Yusuf Güney ile Ertuğ olmuştu. Bu ikilinin oynadığı oyunu kazanan Ertuğ, eleme potasında kurtuldu.

Survivor
Yıldız Tilbe: Şeytan bile Allah'ı biliyor ama bunlar bilmiyor Safiye Soyman ameliyat oldu Survivor'da şok ayrılıklar, yokluk adası, yeni format, eleme adayları! Gökhan Çıra 3'üncü kez nikah masasına oturuyor