Survivor 2023 yarışmacısı Tunga Sayan kimdir?

Tunga Sayan, Survivor 2023'te Gönüllüler takımında yarışacak. Survivor kadrosu açıklanması ile yarışmacıların hayatları tek tek araştırılmaya başlandı. Bunlar arasında dikkat çeken isimlerden birisi de Survivor Tunga. Peki, Survivor Tunga kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yarışmacısı Tunga Sayan kimdir?

Survivor 2023 yarışmacıları belli oldu. Gönüllüler takımında yarışacak isimlerden birisi de Survivor Tunga. Survivor takipçileri, yarışmacılar arasında dikkat çeken Tunga Sayan'ın merak ediyor, ne iş yapıyor, nereli, yaşını araştırıyor. İşte Survivor 2023 yarışmacısı Tunga hakkındaki bilgiler...

SURVİVOR TUNGA KİMDİR?

Survivor Tunga Sayan hakkında net bilgiler şu an için kesin değil. Amerikan futbolu ile ilgilenen Survivor Tunga'nın bir ajansta 26 yaşında iken bilgileri arasında bisiklet ve yüzme görülüyor.

Survivor 2023 yarışmacısı Tunga Sayan kimdir? - Resim : 1

SURVİVOR TUNGA İNSTAGRAM HESABI

Survivor 2023'te gönüllüler takımında yarışacak Tunga Sayan'ın instagram hesabı sayantunga şeklinde. Şu an genç ismin 4440 takipçisi bulunuyor.

Survivor 2023 yarışmacısı Tunga Sayan kimdir? - Resim : 2

Survivor Tunga hakkındaki detaylar belli oldukça haberimiz güncellenecektir.

kimdir Survivor
Survivor 2023 yarışmacısı Gizem Avcı kimdir? Survivor 2023 Osman Can kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Walison Fonseca hakkındaki bilgiler 3 milyonluk son yatırım