Survivor Özlem kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Özlem, dün tanıtılan yedek yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor 2023 ana kadrosuna girmek için oylamaya giren Özlem Kolukırık'a dair bilgiler merak ediliyor. Peki Özlem Kolukırık kimdir, kaç yaşında? Aslen nerelidir? Sevgilisi var mıdır? İşte Survivor Özlem Kolukırık hakkındaki bilgiler...

Survivor Özlem kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023'te dün akşam yedek yarışmacılar tanıtıldı. Beş tanesinin ana kadroya gireceği on yedek yarışmacıdan birisi de Özlem Kolukırık. Survivor izleyiciler, yarışmacı hakkında araştırmalara başladı. Peki, Survivor Özlem kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Instagram hesabı nedir? Survivor Özlem Kolukırık hakkında merak edilenler haberimizde.

SURVİVOR ÖZLEM KOLUKIRIK KİMDİR?

Özlem Kolukırık, 6 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. Şu an yaşamını İstanbul'da sürdüren Survivor Özlem'in esas mesleği avukatlık.

Survivor Özlem kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Özlem Kolukırık, Survivor'a adada zor şartlara hazır olarak geldiğini ifade etti. Birçok ülkeyi gezdiğini fakat Ekvator'a bu kadar yakın bir yere hiç gelmediğini belirtti.

Survivor Özlem kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

SURVİVOR ÖZLEM INSTAGRAM HESABI

24 yaşında olan Survivor Özlem'in Instagram'da 140 bin takipçisi bulunuyor. Sosyal medya fenomeni olan Özlem Kolukırık'ın Instagram kullanıcı adı "ozlemkolukiriik".

kimdir Survivor
Survivor Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Kerem kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?