Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler

Özgür Tetik, Survivor AllStar 2024 kadrosuna girdi. Geçen yıl Survivor'a damgasını vuran Özgür Tetik, sezonu ikinci sırada bitirmişti. Yaşına rağmen parkurlarda performansıyla adından söz ettiren yarışmacı, bir kez daha Dominik'te adada kalma mücadelesi verecek. Peki, Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler

Özgür Tetik, Survivor AllStar 2024'te yarışacak. Acun Ilıcalı "Survivor’da inanılmaz performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, All Star’da yarışacak." sözleri ile duyurdu. Geçen sezonun ikincisi olan Özgür Tetik hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki, Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler - Resim : 1

SURVİVOR ÖZGÜR KİMDİR?

Özgür Tetik, 1975 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Ortaokulda spora basketbol ile başlayan Tetik, uzun yıllar amatör ligde basketbol oynadı. Sporun hemen her dalına meraklı profesyonel sporcu Özgür, 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi aldı. Kuvvet antrenörlüğü eğitimlerinden sonra 2000'li yıllara kadar hem sporcu hem antrenör olarak kuvvet antrenmanları düzenledi.

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler - Resim : 2

2002 yılında onu başarıdan başarıya taşıyacak olan triathlon ile tanıştı. Zamanla olimpik triatlon branşında yarışmaya başladı.

Spora ve eğitime hiç ara vermeyen Özgür, aldığı eğitimlerin ardından NPTI Seviye 3 ve Fitness Federasyonu Seviye 2 antrenörü oldu.

Koşu camiasında "Big Guy" lakabıyla tanınan Özgür Tetik bir maraton koşucusu, kuvvet antrenörü, ultra maraton yarışmacısı ve Running Academy'nin kurucusudur.

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler - Resim : 3

Özgür Tetik, triatlon deneyiminden sonra maraton ve yarı maraton branşlarında yarışmaya başladı. 2008 yılından itibaren ise zamanını tamamen koşu ve kuvvet antrenörlüğüne ayırmaya karar verdi.

2010 yılında ise ultra maratonlara katılmaya başladı ve zamanla 50 km, 100 km, 250 km'lik etaplarda yarıştı.

Ultra maraton sporcusu Özgür Tetik, 2017 yılında Sahra Çölü Ultra Maratonu (250 km) Des Sables'e katıldı.

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler - Resim : 4

SURVİVOR ÖZGÜR EVLİ Mİ?

Survivor Özgür, antrenör Tuğba Tetik ile evli.

Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler - Resim : 5

SURVİVOR ÖZGÜR’ÜN INSTAGRAM HESABI

Özgür Tetik, Instagramda “_ozgurtetik_”kullanıcı adıyla yer alıyor. Survivor Özgür’ün şu an 70 bin takipçisi bulunuyor.

Survivor
Acun Ilıcalı'dan bomba sözler: SMS'siz nereye kadar götürecek... Kızılcık Şerbeti oyuncusuna 'tecavüz' tepkisi MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? Tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti!