Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir?

Survivor Özgür, bu akşam şampiyonluk için Survivor 2023 finaline çıkacak. Survivor Özgür, yarışmanın tarihinde 49 yaşında finale çıkan ilk ve tek yarışmacı olmayı başardı. Peki, Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Survivor Özgür Tetik mesleği nedir, ne iş yapıyor?

Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir?

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor'da bu akşam şampiyon olacak. Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik, yaşına rağmen performansı ile sezona damgasını vurdu. Profesyonel sporcu olan Survivor Özgür, ultra maraton koşucusu, kuvvet antrenörüdür. Peki, Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Özgür Tetik hakkındaki bilgiler...

Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir? - Resim : 1

SURVİVOR ÖZGÜR KİMDİR?

Özgür Tetik, 1975 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Ortaokulda spora basketbol ile başlayan Tetik, uzun yıllar amatör ligde basketbol oynadı. Sporun hemen her dalına meraklı profesyonel sporcu Özgür, 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi aldı. Kuvvet antrenörlüğü eğitimlerinden sonra 2000'li yıllara kadar hem sporcu hem antrenör olarak kuvvet antrenmanları düzenledi.

Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir? - Resim : 2

2002 yılında onu başarıdan başarıya taşıyacak olan triathlon ile tanıştı. Zamanla olimpik triatlon branşında yarışmaya başladı.

Spora ve eğitime hiç ara vermeyen Özgür, aldığı eğitimlerin ardından NPTI Seviye 3 ve Fitness Federasyonu Seviye 2 antrenörü oldu.

Koşu camiasında "Big Guy" lakabıyla tanınan Özgür Tetik bir maraton koşucusu, kuvvet antrenörü, ultra maraton yarışmacısı ve Running Academy'nin kurucusudur.

Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir? - Resim : 3

Özgür Tetik, triatlon deneyiminden sonra maraton ve yarı maraton branşlarında yarışmaya başladı. 2008 yılından itibaren ise zamanını tamamen koşu ve kuvvet antrenörlüğüne ayırmaya karar verdi.

2010 yılında ise ultra maratonlara katılmaya başladı ve zamanla 50 km, 100 km, 250 km'lik etaplarda yarıştı.

Ultra maraton sporcusu Özgür Tetik, 2017 yılında Sahra Çölü Ultra Maratonu (250 km) Des Sables'e katıldı.

Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir? - Resim : 4

SURVİVOR ÖZGÜR EVLİ Mİ?

Survivor Özgür, antrenör Tuğba Tetik ile evli.

SURVİVOR ÖZGÜR’ÜN INSTAGRAM HESABI

Özgür Tetik, Instagramda “_ozgurtetik_”kullanıcı adıyla yer alıyor. Survivor Özgür’ün şimdililik 63 bin takipçisi bulunuyor.

kimdir Survivor
Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir? Ebru Şallı'nın eşi serbest bırakıldı Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi?