Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir?

Survivor şampiyonu Nefise Karatay oldu. Milli atlet olan Nefise Karatay, Survivor 2023'e yedeklerden katıldı fakat performansı ile sezona damgasını vurdu. Survivor 2023 şampiyonu olan Nefise Karatay'a dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir?

Survivor 2023 şampiyonu Nefise, arka arkaya tam 26 oyuna çıkarak başarılı bir rekora imza atmış oldu. Ayrıca Nefise, 400 galibiyet sayısını aşarak rekorun sahibi olan ilk ve tek kişi oldu. Bireysel dokunulmazlıklarda dört kez kolyeyi kazandı. Finale kalmayı başaran Survivor Nefise, şampiyon olabilecek mi? Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir? - Resim : 1

SURVİVOR NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000'de doğdu. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama arasında kalan başarılı atlet, daha iyi olacağını düşündüğü için engelli atlamaya yöneldi. Annesinin adı Güner, babasının adı Mustafa olan sporcunun bir de erkek kardeşi var.

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir? - Resim : 2

Henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Atletizmde kariyerine Fenerbahçe ile başladı.

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir? - Resim : 3

İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Survivor 2023'ün yedeklerden katılan yeni yarışmacısı Nefise Karatay'ın Instagram hesabı; nefiseekaratayy şeklinde. Şu an 5500 takipçisi bulunuyor.

Survivor kimdir
Ebru Şallı'nın eşi serbest bırakıldı Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi? Ebru Şallı'nın kocası Uğur Akkuş kimdir, ne iş yapıyor?