Survivor ne zaman başlıyor?

Survivor 2023 yarışmacıları, her geçen gün belli oluyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor kadrosuna giren isimleri açıklıyor. Ve şu ana kadar Survivor yarışması olarak 15 isim belli oldu. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor, Survivor kadrosu yarışmacıları kimler?

Survivor ne zaman başlıyor?

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor'ın 2023 sezonu başlamasına az bir zaman kaldı. Acun Ilıcalı, Survivor 2023 için "Performansın yanında aklın da önemi olacak. Farklı bir Survivor geliyor" demişti. Survivor kadrosuna giren 15 isim açıklandı. Şimdi merak edilen ise Survivor 2023 ne zaman başlayacak? İşte Survivor 2023 yarışmacıları ve detaylar...

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor yarışması, her sezon farklı zamanlarda başlayabiliyor. Survivor yeni sezonu, TV8'de yayınlanan diğer bir yarışma olan MasterChef Türkiye'nin finali ardından başlıyor. MasterChef'te beş yarışmacının kalması ile bitmesine iki hafta kaldığı gözüyle bakılıyor. Böylece Survivor 2023'ün 7 Ocak Cumartesi ya da 8 Ocak Pazar günü başlaması bekleniyor.

SURVİVOR 2023 KADROSU

Survivor 2023 kadrosu her geçen gün şekilleniyor. Programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, yarışmacıları Instagram hesabından duyuruyor. Survivor 2023 yarışmacısı olarak ilk açıkladığı isim Berdan Mardini oldu.

Survivor ne zaman başlıyor? - Resim : 1

Survivor 2023 yarışmacısı olarak açıklanan isimler; Berdan Mardin, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Cansu Tuman, Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Kürşat Juan, Aysu Keskin ve Barış Telli oldu.

Survivor ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Survivor
MasterChef'te kim elendi? Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Barış Telli hakkındaki bilgiler Sürpriz yakınlaşma