Survivor Kardelen'in son durumu nedir, diskalifiye olacak mı?

Survivor Kardelen'in son durumu nedir merak ediliyor. TV8 ekranlarından yakından takip edilen Survivor 2023 yeni bölüm fragmanları izleyenleri merak içinde bıraktı. Fragmanda ödül oyunu sırasında Kardelen'in acı içinde kaldığı ve ambulansla götürülüyor. Peki, Survivor Kardelen'in son durumu nedir, diskalifiye olacak mı? Survivor'da ödül oyununu kim kazanacak? İşte 29 Mart Survivor 2023 yeni bölüm fragmanı...

Survivor Kardelen'in son durumu nedir, diskalifiye olacak mı?

Survivor 2023'de yeni kurulan mavi takım ile kırmızı takım, bu akşam ödül oyununda karşılaşacak. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ödül oyunu sırasında Kardelen "Dizim döndü" diyerek acı içinde bağırıyor. Sonrasında ise ambulansla götürülen Kardelen'in son durumu, diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

SURVİVOR KARDELEN SON DURUMU NEDİR, DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Survivor 2023'te bu akşam ekrana gelecek Survivor yeni bölümde Kardelen'in acı içinde kaldığı anlar merak konusu oldu. Survivor izleyicileri, ambulansla götürülen ve dizim döndü şeklinde ağlayan Kardelen'in son durumunu merak ediyor. Saat 20.00'da başlayacak yeni bölümle birlikte Survivor Kardelen'in durumu netlik kazanacak.

Survivor Kardelen'in son durumu nedir, diskalifiye olacak mı? - Resim : 1

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor'da mavi takım ile kırmızı takım, zorlu bir oyunda karşı karşıya geliyor. Yarışmacılar, su üzerinde kurulu kütüklerde rakibinin olduğu tarafa gitmeye ve ondan önce bayrakları toplamaya çalışacak. Oyun sırasında tansiyon çok yükseliyor ve yarışmacılar arasında sesler yükseliyor.

Survivor Kardelen'in son durumu nedir, diskalifiye olacak mı? - Resim : 2

Mavi takımdan Merve ile Kırmızı takım arasında Kürşat arasındaki "boğ onu orada" sözleri tartışma yaratıyor. Ertuğ'un oyunu bıraktığı anlar ise tam bir merak konusu oldu.

Survivor Kardelen'in son durumu nedir, diskalifiye olacak mı? - Resim : 3

Survivor
Fatma Girik'in annesi Münevver Ukav hayatını kaybetti "Şarkım benden izin alınmadan kullanılmış" Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle Fazıl Say Muharrem İnce geriliminde 2. perde! "Gölge etmesin, yeter"