Survivor Kardelen kimdir, kaç yaşında?

Survivor Kardelen kimdir merak ediliyor. 15 Ocak Pazar günü başlayacak Survivor 2023 heyecanla bekleniyor. Survivor hayranları, yarışmacıları araştırıyor ve kim olduklarını sorguluyor. Peki, Survivor Kardelen kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? 

Survivor Kardelen kimdir, kaç yaşında?

Survivor Kardelen, 15 Ocak’ta başlayacak Survivor 2023’te Gönüllüler takımında yer alıyor. Büyük heyecanla beklenen Survivor’da yarışmacılar oldukça merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alan Kardelen de en çok araştırılan isimlerden birisi. Peki, Survivor Kardelen kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar... 

SURVİVOR KARDELEN KİMDİR? 

Survivor 2023 Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Kardelen hakkında henüz bir bilgi yok. Yarışmanın başlaması ile birlikte Survivor Kardelen hakkındaki bilgiler ile haberimiz güncellenecektir. 

SURVİVOR 2023 YARIŞMACILARI KİMLER? 

Survivor'da yarışacak isimler şunlar; 
ÜNLÜLER: Berdan Mardin, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Aysu Keskin, Barış Telli, Cansu Tuman 
INFLUENCELER: Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Kürşat Juan 
GÖNÜLLÜLER: Aziz, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür, Tunga, Kardelen, Walison 

kimdir Survivor
Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında? Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Göksel'in aşkı bitti! MasterChef şampiyonu kim oldu?