Survivor'da 6 eleme adayı bir potada! Son dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki dördüncü dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya giren 6. isim belli oldu. Kıyasıya dokunulmazlık mücadelesinde kazanan takım, final turunda bayrak yarışı ile belli oldu. Peki, Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Son eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte 18 Nisan Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor'da 6 eleme adayı bir potada! Son dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2023'de heyecan tam gaz devam ediyor. Ünlüler ile Gönüllüler, Survivor'ın 18 Nisan Salı bölümünde 4. kez dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadelede oyun, en iyiler turuna kaldı ve bayrak yarışı ile kazanan takım belli oldu. Son dokunulmazlık oyunu ile potaya giren son eleme adayı da ada konseyinde belirlendi. Survivor'da haftanın eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor son bölüm özeti...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununda Ünlüler ile Gönüllüler, yeni bir parkurda karşılaştı. İlk turda kadınlar ile birlikte Ünlülerden Yusuf, Gönüllülerden Ertuğ yarıştı. İlk turu kazanan Ünlüler oldu. İkinci turda ise Gönüllüler 8-0 gibi farklı skorla kazanarak oyunu en iyiler turuna götürdü.

Survivor'da 6 eleme adayı bir potada! Son dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 1

Dokunulmazlık oyununda en iyiler turunda Ünlüler 2-0 öne geçti. Fakat Gönüllüler, Özgür'ün iki sayısı ile durumu eşitledi. Bayrak yarışında Ünlülerden Osman Can - Nefise'ye karşı Özgür - Cansu ikili yarıştı. Günün başarılı ismi Nefise'nin atışları ile dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler oldu. Dokunulmazlık sembolü de Nefise'nin oldu.

Survivor'da 6 eleme adayı bir potada! Son dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 2

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Son dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllülerde potaya giren 5. isim Asena oldu. Özgür performans birincisi olarak bireysel dokunulmazlık kazandı.

Survivor'da 6 eleme adayı bir potada! Son dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 3

SURVİVOR'DA HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da bu hafta oynanan dört dokunulmazlık oyunundan üçüncü Ünlüler kazandı. Kaybettikleri bir dokunulmazlık oyunu sonrasında Murat Eken'i eleme adayı olarak gösterdiler.

Üç dokunulmazlık oyunu kaybeden Gönüllüler, iki oylamada ikişer kişiye potaya sokunca, Özgür dışında tüm yarışmacıları potaya girmiş oldu.

Böylece Survivor'da haftanın eleme adayları; Murat Eken, Halil, Cansu, Ertuğ, Aziz ve Asena oldu.

Survivor
Teoman geri döndü Kütahyalı'dan 'Okşan' iddialarına cevap İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz evleniyor Hasan Can Kaya yine bildiğiniz gibi