Survivor finali ne zaman, şampiyon ne zaman belli olacak?

Survivor 2023 final tarihi heyecanla bekleniyor. Ocak'ta başlayan Survivor'da şampiyonun belli olmasına çok az zaman kaldı. Dörtlü finale kalan isimler; Ertuğ, Nefise, Özgür ve Yusuf oldu. Heyecanı dorukta olduğu Survivor'da birinci kim olacak merak ediliyor. Peki, Survivor finali ne zaman? Survivor şampiyonu ne zaman belli olacak?

Survivor finali ne zaman, şampiyon ne zaman belli olacak?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor'da final için geri sayım başladı. Son dörde kalan yarışmacılar, yarı finale kalmak için son bir oyuna çıkacak. Dörtlü finale kalmayı garantileyen Ertuğ, Nefise, Özgür ve Yusuf Survivor 2023 şampiyonu olmak için gün sayıyor. Peki, Survivor şampiyonu ne zaman belli olacak? Survivor büyük finali ne zaman?

SURVİVOR BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2023 yarı finali 12 Haziran Pazartesi yapılacak. Büyük final ise 13 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek. Survivor 2023 finali Kuruçeşme Arena'da yapılacak ve şampiyon bu akşam belli olacak.

SURVİVOR 2023 FİNAL BİLET FİYATLARI

Survivor 2023 finalini izlemek için biletler satışa çıktı. Final bilet fiyatları 150-400 TL arasında değişiyor.

Survivor
Gökhan Gönül'den Aguero'ya jest Brezilyalı Şarkıcı Anitta Kapalıçarşı'da Gezdiği Anları Kaydetti Ali Kınık'tan Melek Mosso'ya gönderme 'Gelinim Olur Musun'un Caner'i evleniyor