Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Fatih, ana kadroya giren yedek yarışmacılardan birisi. 19 Ocak Survivor yeni bölümde yedeklerden gelen Fatih Kılıçarslan, Gönüllüler takımına geçti. Peki, Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Fatih Kılıçarslan biyografisi...

Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yeni bölümde yedek yarışmacılar ana kadroya katıldı. Bu yarışmacılardan biri olan Fatih Kılıçarslan, bir dönem Göz6 yarışmasından da yer alan Fatih Kılıçarslan. Beden Eğitimi mezunu olan Survivor Fatih hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Gönüllülere geçen Fatih Kılıçarslan kimdir?

SURVİVOR FATİH KILIÇARSLAN KİMDİR?

Fatih Kılıçarslan, 15 Mayıs 1975 doğumlu. Aslen Yozgatlı olan Survivor Fatih, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesi mezunudur. Öğrencileri tarafından İmparator lakabı ile anılmaktadır.

 Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Öğretmenliğin yanı sıra Özel ilgiye muhtaç olan çocuklara da ve ailelerine de yaşam koçluğu yapan yarışmacı hırslı, enerjik ve azimli bir profil çizmektedir. 2016'da Göz6 yarışmasına katıldı.

 SURVİVOR FATİH SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yedeklerden Gönüllüler takımına geçen Survivor Fatih'in Instagram'da 132 bin takipçisi bulunuyor. 

Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

instagram Hesabı: https://www.instagram.com/fkilicarslan66
Twitter Hesabı: https://twitter.com/fkilicarslan66

kimdir
Survivor Senem kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağla kimdir, kaç yaşında, nereli? TRT'nin yeni dizisi Al Sancak'ın galası yapıldı Tarkan’dan Uludağ tepkisi