Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 20 Şubat 2024?

Survivor'da son eleme adayı ile birlikte düello eşleşmeleri belli oldu. Survivor All Star'ın 20 Şubat 2024 tarihli son bölümünde 4. dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden takımın oylaması ile son eleme adayı belirlendi. Survivor 39. bölümde Acun Ilıcalı, konseyde düello eşleşmelerini açıkladı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 4. eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 20 Şubat 2024?

Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla devam ediyor. Nefes kesen mücadelelerin ekrana geldiği Survivor 38. bölümde dördüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Erkek potasının olduğu haftada dördüncü eleme adayı konseydeki oylama ile belli oldu. Acun Ilıcalı da eleme adayları arasındaki düello eşleşmelerini ve atışları seçecek isimleri açıkladı. Peki, Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 20 Şubat 2024? - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'ın son bölümünde mavi takım ile kırmızı takım, 4. dokunulmazlık oyununda karşılaştı. İki takım da dokunulmazlığı kazanarak rahat bir konsey geçirmek istiyordu. Karada kurulan parkurda güç, denge ve hız yine ön planda idi. Bayrak yarışına 8-5 skorla önde giren kırmızı takım oldu. Günün sonunda ise dokunulmazlık oyununu 12-7 kazanan kırmızı takım oldu ve dokunulmazlıkta skoru 2-2 yaptı.

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 20 Şubat 2024? - Resim : 2

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım oylaması sonucunda potaya giren isim Dora oldu.

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 20 Şubat 2024? - Resim : 3

DÜELLODA KİMLER EŞLEŞTİ?

Survivor'da haftanın eleme adayları Hakan, Mustafa Kemal, Bozok ve Dora oldu. Dört aday arasında performans yüzdesine göre ilk turdaki eşleşmeler Mustafa Kemal - Dora ve Bozok - Hakan şeklinde oldu. Bu eşleşmelerde atışları seçecek olanlar Mustafa Kemal ile Hakan.

Survivor
Gonca Vuslateri'den 'çocuk' açıklaması AK Parti İzmir'de ünlü isimle anlaştı Gibi'nin beşinci sezon fragmanı yayınlandı Yine sarhoş bir şekilde yayın açtı! "Memesini orasını burasını..."