Acun Ilıcalı, Survivor'da deprem açıklaması yaptı!

Survivor yeni bölüm bu akşam ekrana geldi. Survivor 2023, Kahramanmaraş depremi nedeniyle iki hafta ertelenmişti. Acun Ilıcalı, yeni bölüm sonrası konseyde Türkiye'de yaşanan deprem felaketini yarışmacılara anlatıyor ve konseyde gözyaşları sel oluyor. Peki, Survivor'da yarışmayı kimler bıraktı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

Acun Ilıcalı, Survivor'da deprem açıklaması yaptı!

Survivor 2023'de bu akşam deprem açıklaması ekrana geldi. Yaşanan deprem felaketi sonrasında yarışmacı, iki haftadır yayınlanmıyordu. Çekilen eski bölümlerin yayınlanması sonrasında konseyde Acun Ilıcalı, deprem açıklaması yaptı. Yarışmacıları şok eden haber sonrasında gözyaşları sel oldu. Survivor'da bazı yarışmacıların bırakacağı iddia ediliyordu. Peki, Survivor'da kimler yarışmayı bırakma kararı aldı?

SURVİVOR DEPREM AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı, 21 Şubat Salı akşamı ekrana gelen Survivor son bölümde konseyde yarışmacılara deprem açıklaması yaptı. Acı haberi alan yarışmacılar önce şok geçirdi ve gözyaşları içinde kaldılar.

Konseyde Acun Ilıcalı "Dikkat ederseniz çekim yapmıyoruz. Bir açıklama yapmam gerek. Ülkemizde büyük bir deprem oldu. Merkezi Kahramanmaraş olan bir deprem. On ilimiz etkilendi. Ailelerinizle konuştuk. Hepsinin durumu iyi."

Aziz'in bölgedeki tanıdıklarımızı arayabilir miyiz sorusuna Acun Ilıcalı "İletişim serbestliği veriyoruz. Çekimlere ara veriyoruz. Sizleri evlere yerleştireceğiz. Milletçe başımız sağolsun!" dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor'da deprem açıklaması yaptı! - Resim : 1

DEPREM AÇIKLAMASI SONRASINDA KİMLER SURVİVOR'I BIRAKTI?

Survivor'da deprem açıklaması sonrasında altı yarışmacının bıraktığı iddia edilmişti. Yaşanan deprem felaketini Dominik'te öğrenen yarışmacılar, şok geçirdikleri anlar sonrasında Survivor bırakma kararı alacaklar mı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı'nın konuşması sırasında Aysu'nun konseyi ağlayarak terk etmesi dikkat çekti. 

Acun Ilıcalı, Survivor'da deprem açıklaması yaptı! - Resim : 2

Survivor
Hakan Bayrakçı'dan yeni 'tırnak kesme' açıklaması Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Suavi Saygan'ın 'koruyucu aile' talebi reddedildi! Eşi tepki gösterdi Yunus Günçe'den isyan dolu paylaşım!