Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Başak Şahin, yedek yarışmacılardan birisi. Survivor 2023'te on yedek yarışmacı için SMS oylaması yapıldı ve oylama sonucunda beş kişi ana kadroya girecek. Survivor izleyicileri, Başak Şahin kimdir merak edip yarışmacının hayatını araştırmaya başladı. Peki, Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Survivor Başak Şahin hakkındaki bilgiler...

Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yedek yarışmacıları dikkat çekti. Bu sezon ilk defa yapılan uygulama ile yedek yarışmacılar için SMS oylaması yapıldı ve en yüksek oy alan beş yarışmacı ana kadroya girecek. Başak Şahin ise yedek yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki, Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Başak Şahin'in hayatı, hakkındaki bilgiler...

SURVİVOR BAŞAK ŞAHİN KİMDİR?

Başak Şahin, 29 Haziran doğumlu. Survivor'a ikinci kez başvuran yarışmacı, bu şansı kendisine tanıyan Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Babaannesinin en büyük destekçisi olduğunu belirten Survivor Başak, yarışmada kendisine çok güvendiğini söyledi.

Survivor Başak kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

BAŞAK ŞAHİN INSTAGRAM HESABI

Survivor 2023 yedek yarışmacılarından olan Başak Şahin, Instagram'da "basaksahin" kullanıcı adıyla yer alıyor. Aktif olarak sosyal medyayı kullanan yarışmacının şu an 13 bin takipçisi bulunuyor.

kimdir Survivor
Survivor Özlem kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Merve kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli?