Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Asena kimdir merak ediliyor. Survivor 2023’de Gönüllüler takımında yarışacak Asena, tanıtımdaki konuşması ile izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte Survivor Asena Demirbağ hakkındaki bilgiler... 

Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023’te gönüllüler takımında yarışacak Asena Demirbağ kimdir? Survivor 2023, 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Fenomen yarışmada Gönüllüler takımında mücadele edecek Survivor Asena’nın hayatı, yaşı, boyu, Instagram hesabı araştırılıyor. Peki, Survivor Asena kimdir?  

SURVİVOR ASENA KİMDİR? 

Tam adı Asena Demirbağ olan Survivor Asena, online koçluk, kişisel antrenör ve pilates eğitmenliği yapıyor. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi BESYO bölümünden mezun olmuştur.  

Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Asena, 2019 yılında eski futbolcu Ahmet Dursun ile Paris'te dünya evine girmiş, 2020 yılında ise kızını kucağına almıştır. Çift, 2021 yılında evliliklerini tek celsede sonlandırmıştır. Lidya adında bir kızı vardır.  

Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

INSTAGRAM HESABI 

Survivor Asena, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. 30K takipçisi olan Asena Demirbağ, Instagram hesabında antrenman pozlarına, kızı ile anılarına çokça yer veriyor. Survivor Asena, Instagram’dan asenademirbag kullanıcı adıyla yer alıyor.  

Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

kimdir Survivor
Survivor Kardelen kimdir, kaç yaşında? Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında? Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Göksel'in aşkı bitti!