Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı, Survivor AllStar yayın gününü açıkladı mı?

Survivor All Star 2024 yayın günü heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor All Star, farklı formatıyla TV8 ekranlarında olacak. Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alacak 16 yarışmacıyı sosyal medya hesabından açıkladı. Peki, Survivor All Star 2024 kadrosunda kimler var? Survivor All Star 2024 yayın günü ne zaman?

Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı, Survivor AllStar yayın gününü açıkladı mı?

Survivor All Star 2024 yayın günü için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı, bu sezon fenomen yarışmanın SMS'siz olarak ekranlara geleceğini açıklamıştı. Sosyal medya hesabından Survivor All Star 2024 kadrosundaki 16 yarışmacıyı duyuran Acun Ilıcalı'dan yayın gününü açıkladı mı merak ediliyor. Peki, Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak?

Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı, Survivor AllStar yayın gününü açıkladı mı? - Resim : 1

SURVIVOR ALL STAR 2024 YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan isimler, Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Böylece Survivor All Star'da yer alacak 16 yarışmacı belli oldu. İşte o isimler...

Şimdiye kadar açıklanan yarışmacılar:

Nihat Altınkaya
Nagihan Karadere
Ogeday Girişken
Aleyna Kalaycıoğlu
Sercan Yıldırım
Damla Can
Turabi Çamkıran
Yigit Poyraz
Merve Aydın
Nefise Karatay
Doğukan Manço
Seda Ocak
Sahra Işık
Yasin Obuz
Gizem Memiç
Özgür Tetik

Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı, Survivor AllStar yayın gününü açıkladı mı? - Resim : 2

SURVİVOR ALL STAR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor All Star 2024 yayını için kesin tarih verilmedi. Yarışma, genelde Ocak ve Şubat aylarında başlıyor. Geçen yıl 15 Ocak'ta başlamıştı. Bu yıl da yine MasterChef Türkiye bittikten hemen sonra Ocak ayı ortalarında başlaması bekleniyor. 

Survivor
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan şok itiraf! Yalı Çapkını dizisi neden erken bitti? 29 Eylül MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül kimin oldu? Dilan Polat'a Koç darbesi