Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında?

Survivor Aleyna kimdir araştırılıyor. Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yarışmacılar Dominik’e uçtu ve ilk bölüm için çekimler başladı. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Aleyna, dikkat çeken isimlerden birisi. Peki, Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte Survivor Aleyna hakkındaki bilgiler... 

Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2023 Gönüllüler takımında yer alan Aleyna Elibol, yarışmanın en çok merak edilen isimlerinden. 15 Ocak'ta başlayacak Survivor öncesi, yarışmacıların hayat hikayeleri, sosyal medya hesapları araştırılıyor. İşte Survivor Aleyna hakkındaki bilgiler...

SURVİVOR ALEYNA KİMDİR? 

Tam adı Aleyna Elibol olan Survivor Aleyna, 1996 doğumlu. Sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda oyunculuk yapıyor. Rol aldığı ilk TV dizisi Elimi Bırakma olan Survivor Aleyna, Payitaht Abdülhamid, Kaçış ve son olarak da Orta Kafa Aşk dizilerinde rol aldı.  

Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

Şu sıralar vizyonda yer alan Çağan Irmak’ın yönettiği Sevda Mecburi İstikamet filminin kadrosunda yer alıyor.  Başarılı oyuncu Aleyna Elibol 1.75 m boyundadır ve 55 kilodur. 

Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

INSTAGRAM HESABI 

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabı aleynaelibol . Şu an 126K takipçisi bulunuyor.  

Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında? - Resim : 3

Oyunculuk Eğitimleri 
Akademi 35.5 / Sahne Sanatları ve Temel Oyunculuk Eğitimi 
Akademi 35.5 / Diksiyon ve Şan Eğitimi 
Nezaket Coşkun / Kamera Oyunculuğu 
Tarkan Karlıdağ / Kamera Oyunculuğu 
Fulya Filazi / Kamera Oyunculuğu 
Bahar Kerimoğlu 

kimdir Survivor
Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Göksel'in aşkı bitti! MasterChef şampiyonu kim oldu? İşte MasterChef Metin'in müstakbel nişanlısı!