Survivor şampiyonu kim oldu, kim kazandı? Nefise mi Özgür mü?

Survivor şampiyonu belli oldu. Altı aylık mücadele sonunda final koltuğuna oturan Özgür ile Nefise arasında dün son oylama yapıldı. Survivor büyük finalinde iki yarışmacı için yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, Survivor 2023 şampiyonu kim oldu, kim kazandı? Özgür mü, Nefise mi? İşte Survivor büyük final detayları...

Survivor şampiyonu kim oldu, kim kazandı? Nefise mi Özgür mü?

Survivor şampiyonu, dün akşam canlı yayında belli oldu. Kuruçeşme Arena'da yapılan Survivor Büyük Finalinde Özgür ve Nefise için oylama yapıldı. Büyük finali izlemeye eski yarışmacılar, yarışmacıların anne-babası, Survivor 2023 yarışmacıları ve seyirciler vardı. Büyük coşku içinde geçen büyük finalde sonucu Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, Survivor şampiyonu kim oldu? Nefise mi Özgür mü? 

SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu. Sezona ocak ayında başlayan yarışmada Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler katılmıştı. 24 kişi ile başlayan yarışmaya arada yedek yarışmacılar da katıldı. Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda final koltuğuna Nefise ile Özgür oturmuştu. Dün akşam Survivor büyük finalinde iki yarışmacı için son kez oylama yapıldı. Canlı yayında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay oldu. 

SURVIVOR 2023 ŞAMPİYONU
SURVIVOR 2023 ŞAMPİYONU

SURVİVOR 2023'E KİMLER KATILMIŞTI? 

ÜNLÜLER: Berdan Mardin, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Aysu Keskin, Barış Telli, Cansu Tuman

FENOMENLER: Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Kürşat Juan

GÖNÜLLÜLER: Aziz, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür, Tunga, Kardelen, Walison

Survivor
Eda Ece'den skandal açıklamalar! Depremzedeleri hedef aldı MasterChef All Star ne zaman başlıyor, kadroda kimler var? Survivor 2023 finalisti Özgür Tetik kimdir? Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay kimdir?