Survivor 2023 ne zaman başlayacak?

Survivor 2023 ne zaman başlayacak merak ediliyordu. Bu akşam, Acun Ilıcalı, Survivor yeni sezon yayın tarihini açıkladı. Yayınlanan fragman ile Ünlüler - Influencerler yanında Gönüllüler takımı kadrosu belli oldu. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlayacak?

Survivor 2023 ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2023 yayın tarihi bu akşam belli oldu. Ilıcalı, O Ses Türkiye yılbaşı özel programında açıklanan Ünlüler - Influencerler takımı yanında merak edilen Gönüllüler takımını da açıkladı. İşte Survivor 2023 kadrosu ve Survivor yayın tarihi...

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor 2023 tarihini şöyle duyurdu "İşte #Survivor2023’ün Gönüllüleri.. Tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim. Survivor Türkiye 15 Ocak’ta TV8’de başlıyor."

SURVİVOR 2023 KADROSU

ÜNLÜLER: Berdan Mardin, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Aysu Keskin, Barış Telli, Cansu Tuman

INFLUENCELER: Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Kürşat Juan

GÖNÜLLÜLER: Aziz, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür, Tunga, Kardelen, Walison

Survivor
Hadise'siz O Ses Türkiye Yılbaşı Özel TT oldu Kısmetse Olur'da büyük kavga! Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında? Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?