Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, geçtiğimiz günlerde lüks bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. Şule'nin üzerindeki ceketin Dilan Polat' ait olduğu iddia edilince yardımcı Şule U., "Cezaevindeki Dilan Polat'ın kıyafetlerini izinsiz giyiyormuşum gibi algısı yaratılıyor. Başka kullanıcıların iftirasına maruz kalıyorum" diyerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Dilan Polat'ın yakın arkadaşından da açıklama geldi. Bakın Dilan Polat'ın giyinme odasına nasıl giriyorlar?

Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama
  • Dilan Polat ve Engin Polat ailesinin yardımcısı Şule U., lüks bir AVM'de tutuklu patronunun lüks kıyafetleriyle görüntülenince olay oldu.

Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama - Resim : 1

  • Şule kıyafetleri Dilan Polat'ın verdiği söylerken fenomenin yakın arkadaşı Canan Toprak da ilginç ifadeler kullandı.

Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama - Resim : 2

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

  • Çok konuşulan olay sonrası özel hayatının ihlal edildiğini ileri süren yardımcı Şule U., "Cezaevindeki Dilan Polat'ın kıyafetlerini izinsiz giyiyormuşum gibi algısı yaratılıyor. Başka kullanıcıların iftirasına maruz kalıyorum" diyerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama - Resim : 3

  • Dilan Polat'ın söz konusu deri ceketi çok da sevmediğinden bahseden Toprak, açıklama yaparken verdiği detaylar ise oldukça dikkat çekti.

Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama - Resim : 4

  • "Dilan'ın kıyafetlerini kimse giymiyor!" açıklamasında bulunan Canan Toprak, Dilan Polat'ın giyinme odasına parmak izi ve şifreyle girildiğini açıkladı.

Şule'nin ceketi olay oldu! Giyinme odasına nasıl giriyorlar? Arkadaşından flaş açıklama - Resim : 5

Candan kardeşlerin annesi konuştu! Kaldıkları koğuşun detayları belli oldu Dilan Polat intiharın eşiğinde! Haberet Youtube'da Dilan Polat'ın arkadaşından çok konuşulacak itiraflar Dilan ve Engin Polat soruşturmasında biri daha tutuklandı