Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Bilir'den boşanacağını açıkladı. Ronay, "Mehmet kişisini boşuyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Bazı şeylerden çok sıkıldım bu süreçte aktif olamayabilirim kusura bakmayın. Bir süre kafa dinlemek istiyorum. Diyarbakır'a gideceğim. Mehmet için tek temennim; bundan sonra kafasına peruk takıp istediği gibi yönlendirebileceği bir organik köy tavuğu ile birlikte olması..." dedi.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay uzun zamandır aşk yaşadığı Mehmet Bilir ile geçen yıl nikah masasına oturmuştu.

Çiftten boşanma haberi geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan Ece Ronay, "Mehmet kişisini boşuyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Bazı şeylerden çok sıkıldım bu süreçte aktif olamayabilirim kusura bakmayın. Bir süre kafa dinlemek istiyorum. Diyarbakır'a gideceğim. Mehmet için tek temennim; bundan sonra kafasına peruk takıp istediği gibi yönlendirebileceği bir organik köy tavuğu ile birlikte olması..." ifadelerini kullandı.

Çiftin 10 Temmuz 2022 tarihinde dünyaya gelen Yiğit Miran adında bir çocukları var.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor - Resim : 1

ECE RONAY KİMDİR?
17 Kasım 1998 yılında dünyaya gelen Ece Ronay, aslen Diyarbakırlıdır. Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitiren Ronay, son dönemlerde çıkardığı şarkılar ile gündemin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başarmıştır. İlk olarak "Karpuz" adlı şarkıyla YouTube'da fenomen haline gelen ünlü isim sosyal medya hesaplarının toplamında neredeyse 1.5 milyon takipçiye sahip.

Hazal Kaya ifade verdi Burhan Çaçan hayatını kaybetti Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Özer kimdir, kaç yaşında, nereli?