SONAR Genel Müdürü Hakan Bayrakçı, CNN Türk canlı yayınında tırnaklarını kesmesi ile ilgili Buket Aydın'a konuştu

SONAR Genel Müdürü Hakan Bayrakçı, CNN Türk canlı yayınında tırnaklarını kesmesi ile ilgili "Canlı yayın o kadar hayatın bir parçası ki böyle hatalar oluyor, bu tabii ki yanlış normal değil. Bir de o gün hakikaten bir şeyler döküldü ve çok rahatsız oldum ve o acıyı giderecek vaktim yoktu, boş bulundum yaptım." dedi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu olan SONAR Genel Müdürü Hakan Bayrakçı, CNN Türk canlı yayınında tırnaklarını kesmesi ile ilgili açıklama yaptı.

"Fikrimi beğenmeyenler beni başka yerlerden eleştiriyorlar" diyen Bayrakçı, "Canlı yayın o kadar hayatın bir parçası ki böyle hatalar oluyor, bu tabii ki yanlış normal değil. Bir de o gün hakikaten bir şeyler döküldü ve çok rahatsız oldum ve o acıyı giderecek vaktim yoktu, boş bulundum yaptım." açıklamasında bulundu.

Bayrakçı'nın Buket Aydın'a yaptığı açıklamalar şöyle;

"Ben ayağı yere basmayan bir eleştiri yapmam, fikrimi beğenmeyenler eleştiremedikleri için karşı çıkamıyorlar. Bu sebeple beni başka yerlerden eleştiriyorlar. Tırnak kesmek konusunda mesela. Yok uyudum mu? O tırnak kesme olayı, bana kasıtlı yapılmadı, başka hatalar var, yanlış bir şey var, hatamı kabul ediyorum. Birincisi ben 30 yıldır 5 bin saatin üzerinde canlı yayına çıktım. Haftada 4 gece 4 saat 16 saat eder. Bir hafta içinde bir insanın 90 saatlik yaşamı oluyor. 22 saati yolda geçiyor.  Canlı yayın o kadar hayatın bir parçası ki böyle hatalar oluyor, bu tabii ki yanlış normal değil. Bir de o gün hakikaten bir şeyler döküldü ve çok rahatsız oldum ve o acıyı giderecek vaktim yoktu, boş bulundum yaptım."
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Suavi Saygan'ın 'koruyucu aile' talebi reddedildi! Eşi tepki gösterdi Yunus Günçe'den isyan dolu paylaşım! Depremde annesini kaybeden Çağrı Çıtanak'tan yürek yakan paylaşım!