Son Dakika: Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

Son günlerde magazin ve Türkiye gündeminde sıkça duyduğumuz sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu kokain içtiğini itiraf eden videosu sebebiyle gözaltına alındı.

İş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada 'kokain içiyorum' itirafında bulundu.

O anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıla Doğu
Sıla Doğu

Yapılan çalışmaların ardından Sıla Doğu, bugün emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Doğu işlemleri için emniyete götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Operasyonda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı extacy hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildi.

Son Dakika: Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı - Resim : 2

Yakalanan Sıla Doğu, yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Son Dakika: Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı - Resim : 5

DİLAN POLAT GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Son günlerde haklarında birçok iddia atılan Dilan Polat ve Engin Polat'ın tetikçi tutarak aralarında şarkıcı Banu Parlak'ın da bulunduğu birkaç kişiyi vurdurtmak istedikleri ileri sürüldü.

Son Dakika: Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı - Resim : 6

Yayınlanan bir videoda tetikçi tutturup Parlak ve birkaç kişi daha vurdurmak istedikleri, tetikçinin kabul etmeyince de çocuklarının yanında silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

Banu Parlak-Dilan Polat-Engin Polat
Banu Parlak-Dilan Polat-Engin Polat

Olayın ardından bir video yayınlayarak yardım isteyen Banu Parlak ise şunları söyledi:

Dilan Polat ile bundan 2 sene öncesine kadar aramızda yaşanan husumet nedeniyle bana İstanbul'dan ret aldıkları için Niğde'den 38 gün hapis cezası aldırmışlardı. Bu karar adalet yerini bularak bozuldu, ilk husumetimiz ise ben güzellik merkezi açtığımda başlamıştı 'benim güzellik merkezim varken sen nasıl güzellik merkezi açarsın' diye sonrasında olaylar kapandı. Ben kapandı sanmışım bunlar oturdukları semtte bir gencin parasını alarak borç adı altında bu parayı geri vermek için Banu Parlak'ı vurmayı şart koşmuşlar çocuk da yapmamış.
Önce kupa sonra düğün Eski eşini katleden Yazar Funda Demirci'nin ifadesi ortaya çıktı Survivor All Star 2024 yayın günü belli oldu mu? İşte açıklanan yarışmacılar Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan şok itiraf!