Simge Sağın'dan Mauro Icardi'ye "gol at" mesajı

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauro Icardi'nin tekrardan sarı-kırmızılı formayı giyeceği haberine çok sevindi. Sağın, Icardi'nin gollerinden sonra müziğinin çaldığını vurgulayarak, "Şarkıyı 1 milyara tamamlayalım Icardi'ciğim" dedi.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra çalınan ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla ününe ün katan Simge Sağın’ın keyfi yerinde.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz sene 'Aşkın Olayım' ile özdeşleşen Mauro Icardi'nin yeniden sarı-kırmızılı takımla anlaştığı haberlerine çok sevindi.

"BEN ÇOK SEVİNDİM"

Sağın, "Ben çok sevindim. Benim şarkım daha çok çalacak. Şarkıyı 1 milyara tamamlayalım Icardi'ciğim" diyerek, sevinç çığlığı attı.

"ŞARKININ DEĞERİNİ BULMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM"

Icardi ile eserin müzik listelerinde üst sıralarda yer almasına Sağın, "Bazı şeyler bazı şeyleri tetikliyor. Hayatınızda enerjisi güçlü ve başarılı biri size dokunduğunda siz de bir şey tetikleyebilir. Şarkının değerinin bulmadığını düşünmüyordum ama öyle bir şey oldu ki üstünün üstü oldu. 7'den 70'e herkes dinliyor" şeklinde konuştu.

Simge Sağın'dan Mauro Icardi'ye "gol at" mesajı - Resim : 1

Galatasaray
MasterChef'te ilk dokunulmazlığı kim kazandı? Eurovision Özkan Uğur'u paylaştı Serkan Kaya'dan eşiyle ilgili tepki çeken sözler Özkan Uğur'a veda: Böyle bırakılmaz ki...