Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor?

Sıfırıncı Gün, TV8'in yakında başlayacak iddialı dizisi. Sıfırıncı Gün, dizide yer alan oyuncular, konusu ve tanıtımlardaki sahneler ile dikkat çekmeyi başardı. Peki, Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor? Sıfırıncı Gün oyuncuları kimler, konusu nedir?

Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor?

TV8'de başlayacak Sıfırıncı Gün merakla bekleniyor. Dizinin son yayınlanan fragmanı ile yayın tarihi belli oldu. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular, konusu ve tanıtımda yer alan sahneler ile Sıfırıncı Gün diziseverlerin radarına girdi. İşte Sıfırıncı Gün hakkında tüm merak edilenler...

SIFIRINCI GÜN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sıfırıncı Gün, TV8 kanalında 28 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'da başlayacak.

SIFIRINCI GÜN KONUSU NEDİR?

Beraber geçirdikleri yılların ardından gerçek bir aileye dönüşen ekip, organize suç lideri Ejder'in peşindedir. Uzun ve kapsamlı bir araştırma sonunda Ejder'e ulaşan ekip, "Sıfırıncı Gün" operasyonunu gerçekleştirmeyi planladıkları gün hayatlarının tamamen değişeceğinden habersizdir. O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Takımın iki gözdesi Özgür ve Mert başarısızlığın sorumluluğunu üstlenirler ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de işin peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak olan ekip, küllerinden yeniden doğup intikamlarını almak ve acılarını bir nebze olsun dindirmek için yeniden bir araya gelir.

SIFIRINCI GÜN NEREDE ÇEKİLİYOR?

TV8'de yakında başlayacak olan Sıfırıncı Gün dizisi İstanbul, Makedonya ve Miami'de çekiliyor.

SIFIRINCI GÜN OYUNCULARI KİMLER

Yapım: ACUNMEDYA
Yapımcılar: İrem Kanan & Bilgin Arslan
Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir
Senaristler: Atasay Koç

Karakterler (Oyuncular):

Özgür (Engin Öztürk)
Nisan (Aybüke Pusat)
Mert (Berk Cankat)
Fatih (Sarp Akkaya)
Selin (Damla Colbay)
Tuna (Uğur Uzunel)
Salih (Yiğit Özşener)
Bilge (Naz Çağla Irmak)
Gönül (Esra Ruşan)
Kadir (Adnan Biricik) 
Aydemir (Turgay Tanülkü)
Murat (Ahmet Pınar)
Ali (Demir Karahan)
Sırtlan (Savaş Özdemir)
Tolga Karel

Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor? - Resim : 1

TOLGA KAREL SIFIRINCI GÜN İLE GERİ DÖNÜYOR!

Tolga Karel, Yaprak Dökümü dizisinde rolü ile akıllarda yer almıştı. Fakat ani bir şekilde ABD'ye yerleşme kararı almış ve 2016 yılından beri tır şoförlüğü yapıyordu. Ve Tolga Karel, yıllar sonra Sıfırıncı Gün dizisi ile ekranlara geri dönüş yapıyor.

Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Survivor Ocak 2023'te mi başlayacak? "Sanat hayatımın en önemli..." Birce Akalay yine bomba gibi  Pelin Karahan'ın büyük kırgınlığı