Şevket Çoruh: Çünkü para lazım

Arka Sokaklar dizisine bu sezon geri dönen oyuncu Şevket Çoruh dönüş sebebini açıkladı. Çoruh, " "Arka Sokaklar’a tekrar geri döndüm çünkü para lazım" dedi.

Şevket Çoruh: Çünkü para lazım
  • Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, önceki sezon uzun yıllardır başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılmış ama, 18. sezonun sonlarına doğru ekibe yeniden geri dönüş yapmıştı.
  • Şevket Çoruh, ayrıldığı süreçte bunun nedeni sorulduğu zaman artık tiyatroya daha fazla zaman harcamak istediğini, ayrıca farklı roller canlandırmak istediğini söylemişti.
  • Arka Sokaklar’a geri dönerek hayranlarını çok memnun eden oyuncu, bunun arka planında yer alan gerçekliğin ise paraya ihtiyaç duyması olduğunu söyledi.
  • Gazeteci Sibel Arna’nın youtube kanalındaki açıklamasında Şevket Çoruh, "Arka Sokaklar’a tekrar geri döndüm çünkü para lazım" ifadelerini kullandı.
  • Çoruh son olarak, "18 sene boyunca oynadım bir daha dönmemeye kararlıydım. Ama gerçeklerin ne olduğunu görünce… Bir de Mesut komiser çok severek oynadığım bir karakter, benim o yüzden geri döndüm. O yüzden çok şikayetçi değilim açıkçası." dedi.
Yusuf Güney: İnsanları klonluyorlar Yıldız Tilbe'den suç duyurusu Hayat bilgisinin "Pikaçu Kerem'i" bugün evleniyor Aşk iddialarına yanıt geldi!