Serdar Ortaç canlı yayın açtı yeni şarkısını hayranlarına dinletirken gözyaşlarına boğuldu

Sosyal medya hesabından sıklıkla canlı yayınlar açıp paylaşımlar yapan Serdar Ortaç, açtığı son canlı yayında henüz müzik marketlerde olmayan yeni şarkısı 'Feryat'ı hayranlarına dinletirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Dansöz, poşet, mesafe gibi yılların eskitemediği şarkılar yapan, son olarak da 'Pare pare' parçasını sevenleriyle buluşturan Serdar Ortaç, dün akşam sosyal medyadan açtığı canlı yayın ile henüz çıkmamış şarkısını da sevenlerine dinletti.

Serdar Ortaç canlı yayın açtı yeni şarkısını hayranlarına dinletirken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

DAKİKALARCA GÖZYAŞI DÖKTÜ

'Feryat' ismini verdiği şarkısını dinleten Ortaç, bir anda duygusallaşarak ağlamaya başladı. Dakikalarca gözyaşı döken Ortaç'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Serdar Ortaç canlı yayın açtı yeni şarkısını hayranlarına dinletirken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

ESKİ EŞİ ÜZERİNDEN KADINLARI HEDEF ALDI

Ortaç son olarak eski eşini hedef alan konuşmalar yapmıştı. Yine canlı yayın açtığı sırada açıklama yapan Ortaç kadınları hedef alarak, "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız! İpleri bu kadar vermeyin kadınlara. Eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye" ifadelerini kullanmıştı.

Serdar Ortaç canlı yayın açtı yeni şarkısını hayranlarına dinletirken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? Müge Anlı tezahürat etti eşi etrafı izledi Kenan İmirzalıoğlu'ndan Disney Plus'a tepki! Linç yiyen Resul Dindar'dan peş peşe açıklamalar